To je to što me zanima!

Nekoliko dobrih pravila kojih se pridržavaju prave prijateljice

I sitnice poput kroničnog zaboravljanja računa ili partnera koji ide na živce mogu rastaviti prijatelje ako se prešućuju, a prijateljstva pucaju jer žene nisu baš izravne
Vidi originalni članak

Da biste prijatelja što dulje zadržali u životu, najvažnije je da uvijek budete iskreni, a da ga pritom ne uvrijedite. A jedna od 'škakljivijih' situacija je plaćanje računa. Ako vam se čini da baš vi uvijek platite kavu, vrijeme je da to i otvoreno, ali što nježnije kažete - na primjer: 'Ajde ovaj put ti plati, ja sam prošli put platila'.

POGLEDAJTE VIDEO o važnosti čuvanja pravih prijatelja:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ili ako je prijateljica u novčanoj stisci, jednostavno predložite otići u park, pozovite je na kavu kod sebe... Tako ćete prijatelju dati priliku da raščistiti neugodnu situaciju. Inače, frustracija će se gomilati i na kraju zatrovati prijateljstvo. Problem može biti i njezin antipatični partner. 

Kad vam predloži da opet izađete svi zajedno, možete joj reći: 'Idemo radije samo nas dvije, želim da konačno budemo malo same'.

DA, MOGUĆE JE Sve dok je par blizak i ima intimnost, brak bez seksa može bez problema funkcionirati

Osobito problematično može biti ako doznate da vašu prijateljicu vara partner. Tada se probajte zamisliti da ste na njezinu mjestu i što biste vi htjeli u takvoj situaciji; biste li htjeli da vam to prešuti ili kaže. Ako mislite da bi i ona htjela čuti istinu, recite joj to što nježnije. Ne želi li razgovarati o tome, dajte joj vremena dok se sama ne otvori. 

Pokušava li vas prijateljica uvući u svađu između nje i nekoga trećeg, a mislite da ona i nije baš u pravu, bolje je da budete neutralni. Kažite da smatrate kako je to ipak njihova stvar te promijenite temu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • duduuusta 13.08.2020.

    Najbolja frendica ti nije nikakva frendica ako ne raširi noge tvom dečku.

  • 13.08.2020.

    samo iskrenost..onih pravih je malo,ali su uvijek tu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare