To je to što me zanima!

Nesretna snaha: Jedan unuk za njih to nije jer nije 'biološki'

Jedna mama je otkrila da je bila prisiljena isključiti roditelje svog partnera iz života njene obitelji nakon što su jedno unuče, ono biološko, obasipali darovima, a drugo potpuno ignorirali
Vidi originalni članak

Arielle, mame dvoje djece, objasnila je kako ona i njezin partner Scott imaju dvoje djece, jedno zajedničko i jedno iz njezine prethodne veze.

Dodala je kako roditelji njezinog partera samo favoriziraju njihovo biološko unuče, često kupujući joj gomilu poklona.

POGLEDAJTE VIDEO (greške u odgoju):
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na kraju su odlučili da više neće ignorirati njihovo očito favoriziranje i odlučili su pozvati Scottove roditelje.

DA NE BOLI GLAVA Voćni sok i đumbir pomažu kod manjka sna i previše alkohola

- Za Evu, moju stariju kćer, kada joj je bio rođendan, u plastičnoj vrećici su joj darovali odjeću. Bilo je to slatko. Potrošili su možda 10 dolara. Poklon su joj dali nekoliko tjedana nakon rođendana. Nisu ni gledali kako otvara poklon. Međutim, kada je bio rođendan njihovoj biološkog unuci, napravili su sve. Čak su se i vozili sat vremena do naše kuće. Na nju su potrošili nekoliko stotina dolara. Pjevali su joj sretan rođendan- ispričala je Arielle.

Njezin suprug je na kraju odlučio razgovarati sa svojim roditeljima zbog očitog favoriziranja, ali razgovor nije dobro prošao.

- To im se nije svidjelo i stalno su poricali. Međutim, Scott je nastavio tvrditi da favoriziraju samo jedno dijete i ako tako nastave da će to utjecati na njihov odnos ako tako nastave. Očito zapanjeni stavom svog sina, kasnije su meni poslali poruku tvrdeći da sam mu 'isprala mozak'. što je rezultiralo velikom svađom - rekla je Arielle.

STARI NARODI I OBIČAJI Nova godina se nije oduvijek dočekivala 31. prosinca, a buka je bila neizostavni dio slavlja

Nakon što je Arielle objasnila situaciju, video je dobio tisuće komentara ljudi koji su joj rekli da su učinili pravu stvar,  piše Mirror.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • boooo 03.01.2021.

    iz poštovanja i ljubavi prema svojem unučetu moram prihvatiti i pridodanog člana obitelji... neprihvaćanjem dolazi do nezdravog odnosa među klincima

  • eho_ 02.01.2021.

    Ook,njihovo pravo, reklo bi se iskreni.. No, po meni su u jednom pogriješili i to neovisno o tom što je to ponašanje još i prilično nehumano. Dakle, zaboravljaju, nisu samo bakica i didica..već još uvijek i tatica i majica svom sinu. A njegova je želja i to drugo dijete. Dakle oni su licemjerni. Ne stoje iza svoga sina i njegovih želja. Nego stavljaju svoj stav ispred i dovode ga u neugodnu poziciju. Po meni su sebični.I to je ružno od njih.

  • crna žena 02.01.2021.

    Osobno, tako se ni bih mogla ponašati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare