To je to što me zanima!

Nestvarni prizori kao iz bajke: Pogledajte tunel ispod Zagreba

POSEBNO UKRAŠEN ZA ADVENT: Božićnim 3D instalacijama i audiovizualnim projekcijama tunel Grič sigurno će uljepšati blagdansku atmosferu svim posjetiteljima
Vidi originalni članak

Među novim lokacijama koje se u srcu hrvatske metropole mogu razgledati ove godine je i tunel Grič, a njegova unutrašnjost u blagdanskom ruhu je - spektakularna. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tunel Grič smješten je u samom centru Zagreba, a spaja Mesničku i Radićevu ulicu. Postoji i nekoliko odvojaka, od kojih jedan vodi i do Ilice. Otvoren je u ljeto 2016. i odmah postao hit, a ovo je njegov prvi Advent. 

Ako se odlučite šetati centrom grada i uživati u Adventu, nemojte propustiti prolazak ukrašenim tunelom. Božićnim 3D instalacijama i audiovizualnim projekcijama tunel Grič sigurno će uljepšati blagdansku atmosferu svim posjetiteljima.


Do tunela stignete sve do 8. siječnja jer je ove godine i on jedna od čak 28 lokacija zagrebačkog Adventa.

Veliki specijal: Advent u Zagrebu

Idi na 24sata

Komentari 81

  • aurea1 19.12.2016.

    bila jucer...tunel ko tunel a ako je bajkovito staviti borove, komade stiropora i papir na strop... onda ok...bajkovito je

  • ZoricaKrndija 18.12.2016.

    Tu se održavao Future Shock 1991. ili neke godine... ?

  • Kashmir 17.12.2016.

    Lijepo, mislim da je vrijeme da krenem u obilazak Adventa svaki dan me mame s tim već se vidim kak cupkam sa kuhanim vinom u ruci jer mi se smrzlo dupe ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare