To je to što me zanima!

Nije vam potrebna utičnica - nabavite solarnu bateriju za mobitel i budite bezbrižni

Uštedjet će vam novac, a i živce. Možete ga nositi posvuda, ne zauzima puno prostora i ne košta mnogo. Postoje razne vrste i modeli, a na vama je da odaberete onaj koji najviše odgovara vašim potrebama
Vidi originalni članak

Mobitel većina ljudi puni noću, no iako ne troše jako puno struje, često se dogode situacije kad nam je hitno potrebna utičnica tijekom dana.

Kako biste izbjegli sjedenje pored obližnjeg priključka, isprobajte solarnu bateriju ili punjač preko kojeg će vam se napuniti cijela baterija mobitela, bez da ste potrošili struju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da bi baterija izdržala sve ono što radite na mobilnom telefonu, potrebno joj je osigurati izvor napajanja. Za pretpostaviti je koliko nas malo puni telefone svako drugi dan.

ISPOVIJEST 'Moja djevojka u mobitelu čuva fotke s bivšim i neće ih obrisati'

Razne aplikacije, navigacija, 'surfanje', komunikacija i razmjena poruka, neke su od svakodnevnih navika mnogih pojedinaca i glavni potrošači energije baterije mobitela. 

I dok nam pristup struji nije uvijek omogućen, ograničena nam je potrošnja i korištenje telefona, stoga solarna baterija, odnosno punjač zvuči kao sjajno rješenje.

SMIRIT ĆE SE TRŽIŠTE Nokia očekuje manje problema sa čipovima u drugoj polovini godine: Smanjit će se potražnja

On će vam omogućiti punjenje uređaja na svakom koraku, gdje god se nalazili - zahvaljujući sunčevim zrakama. Osim što ne traži priključak, solarni punjač ne zagađuje okoliš te koristi obnovljivu energiju.

Njime ćete uštedjeti i novac,a možete ga nositi posvuda, ne zauzima puno prostora i ne košta mnogo. Postoje razne vrste i modeli solarnih punjača, a na vama je da odaberete onaj koji najviše odgovara vašim potrebama.

A najvažnije od svega, kada nabavite jedan nećete više morati strahovati od gašenja telefona ili od toga gdje ćete pronaći slobodnu utičnicu.

JESTE LI SE PRONAŠLI? Ovo baš svi rade: Vadimo iz smeća kutiju s uputama, pišemo ljutiti mail koji ne pošaljemo ...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare