Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Ovo baš svi rade: Vadimo iz smeća kutiju s uputama, pišemo ljutiti mail koji ne pošaljemo ...

Ovo baš svi rade: Vadimo iz smeća  kutiju s uputama, pišemo ljutiti mail koji ne pošaljemo ...

Ljudi su globalno slični po mnogočemu, no tek kad je riječ o sitnicama možemo otkriti koliko nas jezične barijere ni granice ne mogu udaljiti od onoga što jesmo

VIDEO

Bez obzira jeste li satima panično tražili naočale samo kako biste na kraju otkrili da su vam cijelo vrijeme bile na nosu, ili ste među onima koji su ponijeli knjigu na plažu svjesni da je nećete pročitati, niste sami.

POGLEDAJTE VIDEO: Pronalazite radost u malim stvarima

Pokretanje videa...

Sreća 01:52

Brojne su takve sitnice koje svi potajice činimo, no nećemo se odvažiti priznati ih u javnosti. BestLifeOnline izdvojio je nekoliko najčešćih situacija koje pokazuju da smo u osnovi ipak svi isti.

1. Sugovornika zovete "frende" jer ste mu zaboravili ime

Sigurni ste da vam se čovjek već više puta predstavio rekavši svoje ime, no nikako se ne možete sjetiti kako se zove. Kako biste izbjegli neugodnosti, pri susretu ćete ga srdačno i toplo pitati: Gdje si, frende?

Smiješni prizori koji su odlično otkrili razlike muškarca i žene
Smiješni prizori koji su odlično otkrili razlike muškarca i žene

2. Odmarate se od surfanja na računalu kako biste surfali na mobitelu

Možda manji uređaj nudi nešto zanimljivije ili više od onoga što možete doznati na većem uređaju? Pogotovo kad je riječ o društvenim mrežama. Iako ste provjerili Facebook za računalom, svejedno ćete ga otvoriti i na mobitelu.

Woman in bikini and hat alone at beach reading electronic book,

3. Nosite knjigu na plažu svjesni da je nećete ni otvoriti

Možda ste u nekom trenutku imali najbolju namjeru pročitati taj roman, no ta je namjera ubrzo isparila. Umjesto da čitate, snimili ste nekoliko fotografija i objavili ih na društvenim mrežama, a potom zaspali.

4. Više puta pritišćete tipku za dizalo

Stojite u hodniku zgrade, i iako vam indikator jasno daje do znanja da lift stiže jer ste već pritisnuli tipku, ne možete si pomoći. Što ako pritisnete još nekoliko puta? Možda će lift stići brže? Bez obzira koliko često pritisnuli tu tipku, stroj nema pojma da vam se žuri.

5. Vadite iz smeća kutiju s uputama za pripremu hrane

Odlučili ste pripremiti umak iz vrećice, krenuli ste s kuhanjem i ubacili ga u ostale sastojke, ali ne možete se sjetiti koliko žlica mlijeka ili vode treba dodati, ili koliko umak treba krčkati? Je li pisalo na srednjoj ili jakoj vatri? Odakle nam uopće ideja da ćemo te podatke upamtiti iz prvog čitanja?

Preslatka kompilacija snimaka mališana dok iskušavaju neke stvari po prvi put u životu
Preslatka kompilacija snimaka mališana dok iskušavaju neke stvari po prvi put u životu

6. Ignorirate mail, a ako morate odgovoriti, napišete da je završio u spamu

Stigao je šefov e-mail na koji ne želite odgovoriti, pa se pravite da ne postoji. Međutim, šef je uporan u nastojanju da ipak odgovorite, pa se nakon nekoliko dana izvlačite da mail niste primijetili jer je završio u spamu.

7. Ugledate previsoku cijenu u trgovini, ali se i dalje pravite da ćete to kupiti

Bez obzira kupujete li odjeću, namještaj ili hranu, sigurno ste se susreli sa situacijama da vam je pozlilo od pogleda na cijenu. No umjesto da se okrenete na peti i odete dalje, ostajete nekoliko minuta držeći markicu s cijenom predmeta praveći se da ćete ga kupiti.

8. Tražite naočale koje su vam na glavi

U određenim situacijama nije teško zaboraviti da nosite naočale, bez obzira je li riječ o sunčanim naočalama ili onima za čitanje. Nesvjesni da su vam na nosu, pomislite da ste ih negdje izgubili i kreće potraga. Preokrenuli ste cijeli stan ili ured, a onda na kraju shvatili da su vam cijelo vrijeme na glavi.

9. Napišete dugačak ljutiti mail, ali ga nikad ne pošaljete

Bez obzira je li riječ o kolegi, šefu ili članu obitelji, napisali ste mu podulji mail od 9.594 znaka kako bi konačno dobio što ga ide. No na kraju ipak niste stisnuli taj gumbić "šalji".

10. Nakon shoppinga ponesete sve svari iz auta jer možete odjedanput

Kupili ste sav špeceraj i još nekoliko sitnica, a ni sami ne znate u koliko vrećica se taj teret rasporedio. Umjesto da odnesete dio u stan, pa se vratite po ostatak, radije ćete natovariti sve vrećice i tegliti ih dok istovremeno ispod pazuha stišćete mlijeko, dvije vrećice držite zubima, a toalet papir pridržavate koljenima. Bolje i to, nego vratiti se još jedanput!

Nevjerojatni izumi čija bizarnost nije spriječila ljude da ih kupuju
Nevjerojatni izumi čija bizarnost nije spriječila ljude da ih kupuju
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća
Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda
PRONAŠLA I LJUBAV ŽIVOTA

Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda

Djevojčica s Tajlanda, koju su vršnjaci nekoć nazivali 'vučica' i 'majmunsko lice', vjerovala je da je njezino stanje neće spriječiti da pronađe sreću. Na kraju je otkrila ljubav svog života