To je to što me zanima!

Nisam nesretna: Samostalna sam, ali i jako usamljena...

Moderan način života ljude ne povezuje kao prije, pa je teško upoznati pravu osobu koja će nam pasati po svim osobinama. U solo životu teško se nekad i natjerati na izlazak i upoznavanje novih ljudi...
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

živim u Primorju, udovica sam i na sreću nemam nekih velikih problema u životu, sretna sam sa svojom obitelji. Samostalna sam, ali usamljena. Postoji li kakva šansa da upoznam nekog muškarca za druženje? 

šifra: strpljiva

Odgovor: Po prirodi ste veseli i optimistični, čak i kad je teško. Obitelj je na svom mjestu, djeca su zaposlena i zadovoljna, vladaju mir i sklad. No vi ste pomalo nezadovoljni jer ste i dalje puni života i ljubavi, a nemate nikoga pored sebe. No budući da ste temperamentni i da se znate zabavljati, vidim da ćete upoznati vrlo solidnog, pedantnog i urednog gospodina. Bit će tu mnogo priče i razgovora, a poslije i sve više druženja.

SUROVA REALNOST Nakon 22 godine više mi ni nije do seksa, ali ipak 'to' radimo

Upustit ćete se u vezu, a već u idućoj godini vidim rađanje ljubavi i stabilnog odnosa. Vidim obostranu pažnju i požrtvovnost te zajednički život. Stoga u idućim vas godinama očekuje život ispunjen ljubavlju koja vam sada nedostaje. Malo pripazite na zdravlje, naročito na desni kuk, moguća je blaga artroza. Napravite ultrazvuk i konzultirajte se s ortopedom i fizijatrom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 11.10.2020.

    Čuj ako si usamljena onda nisi ni sritna, logika😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare