To je to što me zanima!

Nisu sve izolacije iste... Ovako se provode Viktorijine anđelice

Danski model i Victorijina anđelica Romee Strijd (24) tijekom histerije zbog pandemije korona virusa opušta se u svojoj kući u Amsterdamu, a vrijeme si krati objavljujući selfije iz luksuzne kupaonice
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Grudi od 40 litara: 'Udarale su me u lice, svi su ih htjeli dirati'

Baš kao i većina drugih diljem svijeta, poznati modeli, manekenke i Viktorijine anđelice ovih dana vrijeme uglavnom provode izolirane od drugih i bez puno izlazaka i druženja, pa su neke od njih na društvenim mrežama pokazale kako izgledaju njihove luksuzne vile, kuće i moderni gradski stanovi.

Helena Christensen

Helena Christensen (51) objavila je u četvrtak fotografije svog 'shabby chic' doma i napisala kako je 'došlo vrijeme da se malo smiri u sigurnosti kuće'. Ovaj danski model već duže vrijeme živi u blizini New Yorka, točnije u planinskom dijelu države New York, Catskill  Mountainsu, gdje je okružena šumom i jezerima.

Svim prostorijama kuće dominiraju nježni pastelni tonovi i svaki je kutak pun 'razbacanih' osobnih sitnica, a općenito u kući ne vlada red pa je i Helenina zavidna kolekcija cipela više nabacana nego složena u otvorenom ormaru.

Romee Strijd

Danski model i Victorijina anđelica Romee Strijd (24) opušta se u svojoj kući u Amsterdamu, a vrijeme si krati objavljujući selfije iz luksuzne kupaonice ili u šetnjama sa partnerom Laurensom van Leeuwenom.

- Molim vas, ostanite kod kuće, jedini način na koji će se naši životi vratiti u normalu je ako svi što više budemo doma - napisala je lijepa plavuša u ponedjeljak na svom Instagram profilu. 

SESTRE U IZOLACIJI Blizanke hrvačice pozirale su trudne pa 'izbacile' dekolte...

Adriana Lima

Ova brazilska ljepotica živi u jednom od najekskluzivnijih dijelova Floride, luksuznom otoku Indian Creek, čiji su stanovnici uglavnom bogate i slavne ličnosti. Objavila je u utorak video u kojem pokazuje kako vježba u svom vrtu, što je i napisala na Instagram profilu. 

No za razliku od većine, Adrianin se vrt prostite na nekoliko stotina četvornih metara s privatnim bazenima za rekreaciju. 

Emily Ratajkowski

PREKRASNA ZDANJA Predivne kuće za odmor blizu Zagreba - izliječit će sav stres

Emily Ratajkowski (28) otkrila je da su ona i suprug Sebastian Bear-McClard ovog vikenda vrijeme isto provodili izolirani od svih, sa pizzama pred TV programom Netflixa.

- Prvi dan rada od kuće - napisala je manekenka i glumica uz fotku na kojoj su 'u ogledalu' ona, suprug i pas. 

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa našim Ćirom:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Cijeli svijet zna za ove momke, ali žene su im nestvarno lijepe

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 19.03.2020.

    Emily Ratajkowski nije Victoria Secret model

Komentiraj...
Vidi sve komentare