To je to što me zanima!

Nježno šaputanje u pozi lotusa brže vodi snažnom orgazmu

Poze koje više stimuliraju klitoris odlične su za žene koje se muče s postizanjem orgazma, ali žene bi trebale dobro upoznati svoje tijelo kako bi imale bolju kontrolu nad njim, kaže autorica
Vidi originalni članak

Da bi seks bio uzbudljiviji, pokušajte s igranjem uloga ili seksom pred ogledalom, savjetuje Gabrielle Moore, autorica knjige “Orgasmic Sex Positions: Advanced Positions for Better and More Intense Orgasms”.

Predlaže poze za žene koje imaju problema s postizanjem orgazama, no naglašava da bi trebale dobro upoznati svoje tijelo kako bi imale bolju kontrolu nad njim. Poze mogu pomoći, no svakome odgovara nešto drugo pa treba eksperimentirati. Pokušajte s pozom u kojoj muškarac sjedi s lagano raširenim koljenima, a žena mu sjedi u krilu licem okrenuta prema njemu, držeći se za njegova ramena. Koljena žene trebala bi biti malo iznad razine bokova. U toj pozi dolazi do veće stimulacije klitorisa pa će žena brže postići orgazam.

KNJIGA DANA Ne uživate u seksu? Pokažite svom partneru što da vam radi

- Muškarac neka sjedne i ispruži noge ispred sebe, no neka zadrži koljena lagano savinuta. Žena neka legne na trbuh između njegovih nogu. Njezine noge sad su ispružene iza muškarca dok je on lagano pomiče od sebe i prema sebi. Kako biste partnerici dodatno pomogli, koristite se i svojim usnama, prstima i glasom. Poza lotusa idealna je za šaputanje - kaže autorica i objašnjava da u pozi lotusa muškarac sjedi raširenih i prekriženih nogu, ili u pravoj pozi lotusa iz joge.

KNJIGA DANA Posjet seks-shopu, držanje za ruke i zagrljaji jačaju bliskost

Partnerica sjeda lica okrenutog prema njemu. Noge treba obaviti oko njega. Zagrlite se i polako ljuljajte naprijed-natrag. Ova poza odlična je za stimulaciju G točke i klitorisa.

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Pinguu 22.11.2018.

    Treba mi pokazati da li je to stvarno tako. :)

  • aventin 22.11.2018.

    Mislim stvarno...nije mi nesto tu kako treba...treba to drugacije biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare