To je to što me zanima!

Njima je seks uvijek na pameti: 2 najnapaljenija znaka Zodijaka

Ako ne možete prestati razmišljati o seksu, možda je to zbog vašeg horoskopskog znaka. Ova dva znaka Zodijaka uvijek su raspoložena za akciju u krevetu
Vidi originalni članak

Škorpion

Nikome nije iznenađenje što je ovaj strastveni vodeni znak na vrhu popisa najnapaljenijih. Iako su jako nepovjerljivi i sumnjičavi, jednom kada Škorpion odluči da ste odani i vrijedni povjerenja, pokazat će vam svoju divlju stranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihova poznata strastvenost i prezir prema uobičajenom osigurat će da vam ljubavni život nikada neće biti dosadan. Seks im je stalno na pameti pa očekujte da će vam slati seksi poruke cijeli dan, pratiti novosti u svijetu seksualnih igračaka i biti spremni na eksperimentiranje s pozama. S njima nema 'običnog' seksa.

Ovan

Njima vlada Mars, planet koji je zadužen za seksualni nagon i stoga ne čudi što se i Ovan našao na ovoj listi. Jako su energični i vole riskirati pa s njima uvijek budite spremni na spontanost. Govorimo o seksu u avionu, pipanju u kinu pa čak i uživanju u tjelesnim strastima na skrovitom mjestu u parku.

Poznati su i po svojem oštrom umu te su majstori dvosmislenih insinuacija pa od njih možete očekivati pozive na akciju u savršeno neprimjerenim trenucima.

IZNENADIT ĆETE SE 5 najhladnijih znakova Zodijaka - među njima je veliki emotivac

Za razliku od Škorpiona, kojima treba emocionalna povezanost s njihovim seksualnim partnerima, Ovnovi su jako neovisni i bez problema će imati listu 'prijatelja s povlasticama', ili uživati u seksu na jednu noć čak i ako nema romantične poveznice, piše Purewow.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • imjuD 18.06.2021.

    Predobro ako vam je ovo zabava ali ako virujete u ovo....🤔😆 Ok ja sam riba osjecajan sam Zivim za brak jebem jednu i nikad vise...osjecajan sam placem svaki dan...istina 2008 turska hrvatska plaka sam to je bila sapunoca serije

  • Amg 07.06.2021.

    za ovnove se slažem i odgovorno tvrdim da smo najnapaljeniji, dok za škorpione mislim da su na dnu ljestvice. puno priče a malo posla

  • Aykulaa 21.05.2021.

    Škorpioni su muška sila,da nema nas Škorpiona,neb bilo pola ljudstva, svakom susjedu pomognemo povećati obitelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare