To je to što me zanima!

Nova klasična Bobby torbica nosi ime po psu Christiana Diora

Dior za jesen najavljuje torbicu koja je dobila ime po kućnom ljubimcu slavnog dizajnera, a radi se o kreaciji jednostavne forme koja dolazi u više veličina
Vidi originalni članak

Bobby bag je jedna od torbica koju ćemo uskoro viđati na našim Instagram feedovima, jer kreacija poput ove bez greške osvaja svijet mode i digitalne stilske sfere.

Torbica je prozvana po psu Christiana Diora, a njegovo je ime autor koristio i u odjevnim kolekcijama, tako bi svake sezone prozvao omiljeni outfit.

POGLEDAJTE VIDEO: Eko torbe od drva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada se ovom legendom poigrava Maria Grazia Chiuri, dizajnerica koja svako malo donosi osvježenje nekog tradicionalnog izričaja ove slavne modne kuće.

SLAVNI BREND Tod's novi lookbook snimio u šivaoni, tamo gdje ona nastaje

Bobby torbica je definicija bezvremenske modernosti, objavio je brend povodom predstavljanja i najave nove mini kolekcije.

MAKEOVER GARDEROBE 7 stvari koje ne biste smjeli baciti prilikom čišćenja ormara

Brend je ujedno objavio i video u kojemu je prikazano kako kreacija nastaje, a tu je i uvid u tehnike koje znaju samo veliki majstori oblikovanja modnog materijala. Dijelove spajaju ručno, a na kraju stiže prepoznatljivi CD logo. Svaka torbica ima i Diorovu adresu - 30 Montaigne.

OUTFIT DANA Crna klasika idealan je odabir i ljeti za eleganciju i ženstvenost

Bobby bag dostupna je u tri veličine, maloj, srednjoj i velikoj te u dvije verzije, od kože i već klasičnog Dior tekstila, platna s uzorkom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare