To je to što me zanima!

Nova modna kolekcija Zorana Mrvoša inspirirana je sestrama Bedeković iz Donje Lomnice

Zoran je inspiraciju za kolekciju pronašao u sestrama Bedeković, najpoznatijim stanovnicama imanja Kurije Modić - Bedeković, graditeljske kulturne baštine središnje Hrvatske, u Donjoj Lomnici
Vidi originalni članak

Na samo 30-ak minuta vožnje od metropole, tijekom četiri jesenska vikenda održava se festival Via vino, koji obilježava jedinstven spoj glazbe, kulture, gastronomije, umjetnosti i vina na zelenim lokacijama Zagrebačke županije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Festival je počeo 22. srpnja, a završava 14. listopada. Uz lov na tartufe i vinski party, posjetitelji su uživali u modnoj reviji Zorana Mrvoša, istaknutog domaćeg modnog dizajnera.

Zoran je inspiraciju za kolekciju pronašao u sestrama Bedeković, najpoznatijim stanovnicama imanja Kurije Modić-Bedeković, graditeljske kulturne baštine središnje Hrvatske, u Donjoj Lomnici.

- Inspirirala me bijela košulja, kao i njihov stil života i odupiranje autoritetima. Ova revija dio je trilogije koja je počela snimanjem kampanje u Kuriji, pa se nastavila revijom u Zagrebu i završila na imanju - rekao nam je Mrvoš pa dodao da je odlično iskustvo prikazati održivu modu koja ne robuje trendovima na lokaciji koja je i danas atraktivna, kao i prije 100 godina.

- Ovakvih događanja na sličnim lokacijama nedostaje - zaključio je dizajner.

STIGLE SU MISICE Održane 15. Riječke stepenice: Poznate ljepotice predstavile su modne kombinacije za jesen

Uz nove modne komade, posjetitelji su uživali u ansamblu Jane i njihovom osebujnom scenskom nastupu u kostimima inspiriranim tradicionalnom narodnom nošnjom Turopolja. Nakon njih, grupa Meritas preuzela je pozornicu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare