To je to što me zanima!

Novi recept oduševio internet: Avokado tost s ribanim jajima

Ribanje kuhanog jajeta zapravo ne mijenja okus jajeta, ali mu daje teksturu koja je sličnija naribanom siru, umjesto tipičnog tvrdo kuhanog jaja
Vidi originalni članak

Prije nekoliko godina tost s avokadom bio je glavni hit, ali sada su korisnici društvenih mreža dodali novi okus, a priprema je jako jednostavna. Riječ je o avokado tostu s naribanim jajima. Sve što trebate napraviti je skuhati jaje te ga oguliti pa naribati na vrh svog avokado tosta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trend naribanih jaja postao je hit prošli mjesec kada je Sarah Thomas-Drawbaugh na TikToku podijelila ovaj recept. Video je pregledan više od 3,5 milijuna puta. 

Ribanje kuhanog jajeta zapravo ne mijenja okus jajeta, ali mu daje teksturu koja je sličnija naribanom siru, umjesto tipičnog tvrdo kuhanog jaja.

@healthyishfoods Grated Egg Avocado Toast #gratedegg #egg #gratedeggtoast #toast #eggsandwich #breakfast #sandwich #avocadotoast #avocadotoastwithegg #tiktokfood ♬ TO THE MOON - Jnr Choi & Sam Tompkins

Čekanje da se tvrdo kuhano jaje ohladi prije ribanja olakšava posao i za to možete upotrijebiti običan ribež, piše Real Simple.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nap 11.02.2022.

    Ne svida mi se ovo

  • WifeTookMyDoggo 11.02.2022.

    ugh...američki trendovi. ne ...hvala

  • 11.02.2022.

    Izbljuv 🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare