To je to što me zanima!

Novi trend: Nose se omiljene knjige kao male clutch torbice

Pravi modni hit koji nose brojne zvijezde poput Michelle Williams i Natalie Portman su clutch torbice koje izgledaju kao knjige. Cijena torbice iznosi oko 10.000 kuna
Vidi originalni članak

Glumica Michelle Williams, nominirana za Oscara za ulogu Marilyn Monroe, pojavila se na dodjeli nagrada BAFTA s torbicom korica "Neprilagođeni" autora Arthura Millera. Riječ je zapravo o njegovom scenariju za taj film, koji je preoblikovan u clutch torbicu, koje su u zadnje vrijeme vrlo popularne. Miller je ujedno bivši muž zanosne Marilyn koja je i sama glumila u tom filmu. 

Dizajnirala ju je Olympia Le Tan i to u samo 16 primjeraka. Napravljene su od ručno izvezenog platna i mjedi, a koštaju oko 10.000 kuna. 

Njene torbice nosile su i Tilda Swinton, Natalie Portman i Clemence Poesy. Tilda je odabrala knjigu "Mrav i pčela" Angele Banner, Natalie se odlučila za "Lolitu" Vladimira Nabokova, a Clemence za "Ljepoticu i zvijer". 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nemoralna_skroz 17.02.2012.

    a jel moš ponjet pravu knjigu? mislim kada me budu pozvali na jedan takav event. imam elektrotehnika-osnov,i iz 63, to će da bidne prava vintiđ tašna he he.

  • EvelynSalt 16.02.2012.

    Ako će i naše 'zvjezde' odnosno STARLETE da prate ovaj trend, i ako se vode politikom da nose ono štivo koje su pročitale, Bukvar- torbe će da preplave estradu.

  • prvi general 16.02.2012.

    Grubnić upravo svršava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare