To je to što me zanima!

Novi trend: U kuhinji napravila živahni mural - izgleda savršeno

Kako biste oslikali vlastiti mural unutar kuhinje sve što je potrebno je uzeti kist i ucrtati željene oblike na zidove u kuhinji, a zatim ih popuniti bojom po vašem izboru
Vidi originalni članak

Od svih zabavnih trendova u uređenju kuhinjskog interijera, šareni zidni murali mogli bi biti novi popularni trend kojeg će mnogi željeti isprobati u svom domu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grafička dizajnerica i umjetnica Laura Horstman u svojoj kuhinji u LA-u oslikala je jedan veseli i razigrani mural koji svima privlači pažnju.

Kao i mnogim ljudima, tako je i Lauri hobi tijekom karantene postalo preuređenje doma. Promijenila je kuhinjske podove, obojila zidove i izradila umjetnička djela po mjeri. 

- Željela sam svakoj sobi dati određeni duh. Za svaku sam odabrala posebne palete boja i teme kako bi u svaku uklopila svoje želje i interese. No svaka ima nešto što ih povezuje, a to je ružičasta boja - govori Laura. 

Posebno se usredotočila na roze nijanse, odnosno boju breskve u svojoj kuhinji, naslikavši luk i mali krug iznad prozora točno na stražnjoj strani između ormara. 

Dok se mnogi ljudi ili odlučuju za pločice i ili jednostavno ostavljaju zid prazan, Laura je odlučila napraviti mural u svojoj kuhinji koji izgleda savršeno. 

Kako biste oslikali vlastiti mural unutar kuhinje sve što je potrebno je uzeti kist i ucrtati željene oblike na zidove u kuhinji, a zatim ih popuniti bojom po vašem izboru. Bilo bi dobro kada bi mural ili podizao boju vaše kuhinje, primjerice ako imate bijelu kuhinju, super bi pristajao mural šarenih boja koji bi podigao atmosferu prostora. Osim toga, možete boje kombinirati i sa kuhinjskim namještajem i posuđem. Sve ovisi o vašim željama i preferencijama.

Laura je u svoju kuhinju uvrstila i zanimljive police koje je kupila na dječjem odjeljku u trgovini i kaže kako joj se super uklapaju u ostatak prostora i uz novi mural, piše Apartment Therapy.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 09.08.2021.

    Lijepo 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare