Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Novi trend: U kuhinji napravila živahni mural - izgleda savršeno

Novi trend: U kuhinji napravila živahni mural - izgleda savršeno

Kako biste oslikali vlastiti mural unutar kuhinje sve što je potrebno je uzeti kist i ucrtati željene oblike na zidove u kuhinji, a zatim ih popuniti bojom po vašem izboru

VIDEO

Od svih zabavnih trendova u uređenju kuhinjskog interijera, šareni zidni murali mogli bi biti novi popularni trend kojeg će mnogi željeti isprobati u svom domu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kad su je odveli u dom, mislila je da ide na izlet: 'Nitko me nije posvojio, bila sam im prestara' 01:34

Grafička dizajnerica i umjetnica Laura Horstman u svojoj kuhinji u LA-u oslikala je jedan veseli i razigrani mural koji svima privlači pažnju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao i mnogim ljudima, tako je i Lauri hobi tijekom karantene postalo preuređenje doma. Promijenila je kuhinjske podove, obojila zidove i izradila umjetnička djela po mjeri. 

- Željela sam svakoj sobi dati određeni duh. Za svaku sam odabrala posebne palete boja i teme kako bi u svaku uklopila svoje želje i interese. No svaka ima nešto što ih povezuje, a to je ružičasta boja - govori Laura. 

Posebno se usredotočila na roze nijanse, odnosno boju breskve u svojoj kuhinji, naslikavši luk i mali krug iznad prozora točno na stražnjoj strani između ormara. 

Dok se mnogi ljudi ili odlučuju za pločice i ili jednostavno ostavljaju zid prazan, Laura je odlučila napraviti mural u svojoj kuhinji koji izgleda savršeno. 

Kako biste oslikali vlastiti mural unutar kuhinje sve što je potrebno je uzeti kist i ucrtati željene oblike na zidove u kuhinji, a zatim ih popuniti bojom po vašem izboru. Bilo bi dobro kada bi mural ili podizao boju vaše kuhinje, primjerice ako imate bijelu kuhinju, super bi pristajao mural šarenih boja koji bi podigao atmosferu prostora. Osim toga, možete boje kombinirati i sa kuhinjskim namještajem i posuđem. Sve ovisi o vašim željama i preferencijama.

Laura je u svoju kuhinju uvrstila i zanimljive police koje je kupila na dječjem odjeljku u trgovini i kaže kako joj se super uklapaju u ostatak prostora i uz novi mural, piše Apartment Therapy.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru