To je to što me zanima!

Oaza mira: Svijeće na ulazu u dom poručuju - 'dobro došli!'

Uspomene koje volite poput kinoulaznica i razglednica domu daju karakter i pretvaraju ga u oazu za opuštanje. Definirajte svrhu prostorije, osmislite plan uređenja i krenite
Vidi originalni članak

Stvari koje sakupljate, poput knjiga, kinoulaznica i razglednica, možete uklopiti u prostor. To će dati vašem domu jedinstveni karakter, a bit ćete okruženi stvarima koje volite tvrdi Melissa Michaels, autorica knjige “The Inspired Room”.

- Dom bi trebao biti mala oaza mira koja nas podsjeća na najdraža mjesta za opuštanje - ističe autorica. Uđite u dom i zastanite da biste uvidjeli čega ima previše ili premalo te odiše li karakterom, savjetuje.

KNJIGA DANA Jedite biljke: Pakirana hrana smije imati samo pet sastojaka

- Ulaz ne bi trebao biti mračan, pa svakako blizu njega stavite svjetiljku ili svijeće, a za dojam topline dodajte mali tepih – savjetuje. Pokušajte uvijek imati jedan komad namještaja koji je najvažniji u nekoj prostoriji. Na ulazu bi to mogao biti ormarić ili zanimljiva samostojeća vješalica.

KNJIGA DANA ‘Zamisli svoj idealan dan na poslu pa odaberi novu karijeru’

- Imajte na umu da je upravo ulaz ono što poziva vaše goste da uđu. Budite kreativni i jedinstveni te odredite kako želite da se ljudi pri ulasku u vaš dom osjećaju te tomu prilagodite uređenje - predlaže. A kad niste sigurni što učiniti, ispraznite sobu, savjetuje. Tako ćete otkriti nove mogućnosti. Definirajte svrhu prostorije, osmislite plan uređenja i krenite, potiče autorica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mily 20.06.2018.

    moj dom je uređen po mom ukusu i to je moja oaza

Komentiraj...
Vidi sve komentare