To je to što me zanima!

'Obećali mi posao u Njemačkoj, ali pomaka nema. Zanima me trebam li odustati od svega?'

Obećan mi je posao u inozemstvu u Njemačkoj, no već neko vrijeme čekam odgovor, ali pomaka nema. Vidite li u tom smislu kakav napredak ili da od svega odustanem? Imam i djevojku koja se također brine oko naše budućnosti. Hvala. šifra: inozemstvo
Vidi originalni članak

Obećan mi je posao u inozemstvu u Njemačkoj, no već neko vrijeme čekam odgovor, ali pomaka nema. Vidite li u tom smislu kakav napredak ili da od svega odustanem? Imam i djevojku koja se također brine oko naše budućnosti. Hvala.

šifra: inozemstvo

MEVLUDIN ODGOVARA Imam kuću, dva auta i još veliku mirovinu...ali, nemam nikoga

Odgovor:

Vi ste mladiću vrlo korektni i pozitivni te također uporni. Volite drugima pomagati, a i ovdje u Hrvatskoj ste započeli neke poslove koji, nažalost, nisu uspjeli. Vidim da ste prikupili sve papire i da je proces pokrenut te da ćete uskoro dobiti odgovor koji s nestrpljenjem očekujete. Bit će pozitivan. Nakon toga ćete početi raditi u Njemačkoj.

Čim se malo snađete, i djevojka će doći k vama. U inozemstvu ćete se bolje slagati nego kod kuće, a dodatni motiv će biti siguran i dobro plaćen posao. Očekuju vas u budućnosti i brak te djeca. Od kolovoza ove godine bit ćete ispunjeni na svim poljima. Nema razloga za brigom, uskoro ćete biti gdje želite i raditi što volite. Javite se krajem ljeta. Sretno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare