To je to što me zanima!

Obožava 'pikati': Djevojčica (9) tetovira od svoje druge godine

Maya Lu iz Tengena u Južnoj Njemačkoj imala je tek dvije godine kada je prvi put upotrijebila mašinu za tetoviranje kako bi iscrtala piškote na nogama svojih roditelja.
Vidi originalni članak

Djevojčica od 9 godina možda je najmlađa profesionalna umjetnica za tetoviranje, a svoj prvi 'komad' umjetnosti na nečijoj koži, napravila je dok je bila još manja.

BEZ OGRANIČENJA Desetogodišnjak na internetu kupio kućni set za tetoviranje

Maya Lu iz Tengena u Južnoj Njemačkoj imala je tek dvije godine kada je prvi put upotrijebila mašinu za tetoviranje kako bi iscrtala piškote na nogama svojih roditelja.

Mayjini roditelji vode studio za tetoviranje 'Psyland 25' gdje je malena provela najviše vremena odrastajući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Curica je tijekom godina razvijala svoje vještine i naučila razne tehnike dizajniranja te kako koristiti mašinu za 'pikanje' bez roditeljskog nadzora.

- S vremenom je počela koristiti sve veće igle, prvotno je trebala pomoć, ali sada već tetovaže radi sama - kazali su njeni roditelji.

Viral Joe zarađuje tetoviranjem reklamnih linkova po sebi

Iako su uvjereni u njenu vještinu, kažu kako je ne planiraju pritiskati da mora nastaviti karijeru u tetoviranju već žele da se dobro zabavi i uživa u onome što radi.

- Besmisleno je uspoređivati prosječne vještine profesionalnog tattoo artista s njenima. Ali u usporedbi s tim koliko ima godina te koliko je brza i uredna, to je ono što je impresivno - dodala je Mayina majka Lily Lu.

Impresionirana talentom kćeri, Lily Lu je kćeri napravila dječji kutak u studiju u kojem može vježbati tetoviranje i crtati. Najviše voli crtati majmune.

- Prve tetovaže radila je na našim prijateljima jer su svi željeli da im nešto nacrta i istetovira na koži. Jedino je teško ugovoriti termin s njom. Nekad joj se da tetovirati, nekad ne - poručuju roditelji.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ♡♡♡ 12.02.2020.

    Svaka čast malenoj, ali ja ne bih dala da mi "crta" po koži.

  • prvi general 11.02.2020.

    Prema komentarima je očito da ništa niste shvatili, mala uopće ne tetovira, ovo je samo priča ili ako hoćete "fora" za promociju njihovog tatoo salona

  • 11.02.2020.

    Propuh od roditelja...Puna podrska curici iako je debelo ispod prosjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare