To je to što me zanima!

Obuću kupujte na kraju dana, a ruke više držite u džepovima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zašto je bolje obuću kupovati na kraju radnog dana, ili spavati na desnoj strani nakon jela? Izdvojili smo neobične savjete koji će vam, iako čudni, olakšati život
Vidi originalni članak

Kupujte grickalice koje NE volite . Ako već imate nekoliko otvorenih grickalica koje vam i nisu baš omiljene, spriječit će vas da kupujete nove. Na taj način ćete smanjiti unos nepotrebnih kalorija.

Na radnom stolu držite ogledalo . Ono će vam pomoći da primijetite kada se nesvjesno držite pogrbljeno. Podsjetit će vas kada se trebate "vratiti" u pravilnu poziciju.

Prije spavanja pojedite nešto (lagano) . Ako ste tijekom noći gladni, tijelo će koristiti zalihe ugljikohidrata, što uzrokuje glavobolje i migrene. Najbolje je pojesti žitarice ili neku laganu hranu (nikako ne slatkiše ili kolače).

POGLEDAJTE VIDEO: Sitnice koje će vam, ako ih primijenite, olakšati život ili poboljšati zdravlje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obuću je bolje kupovati na kraju radnog dana . Stopala tijekom dana naotiču zbog umora i vrućine, što znači da bi vam  cipele koje ste kupili ujutro, na kraju dana mogle biti tijesne.

Nakon jela spavajte na desnoj strani . Ako ste se prejeli, najbolje je leći na desnu stranu (desni bok) jer se hrana lakše kreće kroz probavni sustav. Tako ćete izbjeći nadutost.

Držite ruke u džepovima. Na mjestima gdje ima puno ljudi najbolje je držati ruke u džepovima. Tako ćete imati manje kontakta s površinama koje bi mogle biti zaražene (npr. tramvaj, bus...)

Zube perite prije doručka. Kada spavamo, bakterije se talože na našim zubima. Ako doručkujemo prije nego ih operemo, bakterije će se multiplicirati zahvaljujući šećeru iz hrane i povećat će se mogućnost stvaranja karijesa.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • The Stand 05.02.2016.

    Kupujte grickalice koje NE volite: Ako vec imam nekoliko otvorenih grickalica koje mi i nisu baš omiljene (zasto usopce i kupovat nesto sto ce na kraju krajeva zavrsit u smecu) kupit cu si omiljene :) Obucu je bolje kupovati na kraju radnog dana: Nazalost imam broj noge (mali) koji je na pol broja i sve cipele su mi prevelike. Da kupujem cipele na kraju dana sve bi mi padale s noge :(( Drzite ruke u dzepovima: Definitivno, najjaci savjet! O bontonu je suvisno pisat a vec vidim scene padanja u tramvaju i busu s rukama u dzepovima XD

  • vemaria 04.02.2016.

    točno cipele kupujem na kraju dana...to sam čula tisuću puta.

  • Soul Man 04.02.2016.

    ruke u vis, noge u džep, glavu pod rep!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare