Obavijesti

Lifestyle

Komentari 50

Obuću kupujte na kraju dana, a ruke više držite u džepovima

Obuću kupujte na kraju dana, a ruke više držite u džepovima
2

Zašto je bolje obuću kupovati na kraju radnog dana, ili spavati na desnoj strani nakon jela? Izdvojili smo neobične savjete koji će vam, iako čudni, olakšati život

VIDEO

Kupujte grickalice koje NE volite . Ako već imate nekoliko otvorenih grickalica koje vam i nisu baš omiljene, spriječit će vas da kupujete nove. Na taj način ćete smanjiti unos nepotrebnih kalorija.

Na radnom stolu držite ogledalo . Ono će vam pomoći da primijetite kada se nesvjesno držite pogrbljeno. Podsjetit će vas kada se trebate "vratiti" u pravilnu poziciju.

Prije spavanja pojedite nešto (lagano) . Ako ste tijekom noći gladni, tijelo će koristiti zalihe ugljikohidrata, što uzrokuje glavobolje i migrene. Najbolje je pojesti žitarice ili neku laganu hranu (nikako ne slatkiše ili kolače).

POGLEDAJTE VIDEO: Sitnice koje će vam, ako ih primijenite, olakšati život ili poboljšati zdravlje.

Pokretanje videa...

24sata Video 00:26

Obuću je bolje kupovati na kraju radnog dana . Stopala tijekom dana naotiču zbog umora i vrućine, što znači da bi vam  cipele koje ste kupili ujutro, na kraju dana mogle biti tijesne.

Nakon jela spavajte na desnoj strani . Ako ste se prejeli, najbolje je leći na desnu stranu (desni bok) jer se hrana lakše kreće kroz probavni sustav. Tako ćete izbjeći nadutost.

Držite ruke u džepovima. Na mjestima gdje ima puno ljudi najbolje je držati ruke u džepovima. Tako ćete imati manje kontakta s površinama koje bi mogle biti zaražene (npr. tramvaj, bus...)

Zube perite prije doručka. Kada spavamo, bakterije se talože na našim zubima. Ako doručkujemo prije nego ih operemo, bakterije će se multiplicirati zahvaljujući šećeru iz hrane i povećat će se mogućnost stvaranja karijesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku