To je to što me zanima!

Očekuju ih uspjeh i novac: Ovim znakovima Zodijaka u proljeće će zvijezde biti jako naklonjene

Ovog proljeća će zvijezde biti posebno naklonjene nekim horoskopskim znakovima. Čeka ih sreća, napredak, nove aktivnosti i uživanje u svakom novom danu
Vidi originalni članak

Ovan

Općenito, ova godina je sretna za Ovnove, a oni će to posebno osjetiti na polju financija. Ovnovi su hrabri i samouvjereni, a ovog proljeća će te njihove osobine biti posebno izražene.

Smiješe im se izuzetni projekti, napredak u karijeri, a neki će čak postati poznati. Ovo nije vrijeme kada trebate sumnjati u sebe. Osluškujte intuiciju i ne dozvoljavajte da vas pokolebaju tuđa mišljenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik

Naredni period za Bikove može biti i stresan i naporan, ali će iz istog isplivati snažniji. Ako ste pripadnik ovog horoskopskog znaka dozvolite sebi da se odmorite i prepustite sitnim radostima.

KOKETIRAJU IZA VAŠIH LEĐA Horoskopski znakovi koji tajno zavode partnere prijatelja: Lav će pokušati ukrasti supružnika

Promjena perspektive će donijeti nove prilike, ali i nove spoznaje. Vrijeme je za nove aktivnosti, novi tečaj ili biznis. Energija će vam se promijeniti pa ćete na sve gledati pozitivnije, a to će definitivno donijeti i rezultate. 

Škorpion

Ovo je izuzetan period za napredovanje i realizaciju novih projekata. Škorpionima će se naredni period isplatiti, a dobit će i podršku od bližnjih.

NEUSTRAŠIVE DAME Najmoćnije žene Zodijaka: Žene u znaku Jarca su autoritativne i neovisne, Lavice su vrlo snažne

Predstavnici ovog znaka će uživati u svakom novom danu. Ne ustručavajte se promijeniti radno mjesto ako vam netko ponudi. Ovo je idealna prilika za promjene i učenje novih stvari.

Vodenjak

Ekscentrični Vodenjak konačno će pronaći način da svoje ideje naplati. Isplatit će im se rad i trud, a dobit će veliku podršku od prijatelja i u radnom okruženju. Vodenjaci u ovom period imaju izražen fokus i uspjeh im je prioritet. Ako ustraju i nitko drugi im ne zaokupira pažnju, uspjeh im je zagarantiran, piše Atma.

OVO NISTE ZNALI Seks tajne svakog znaka: Ribu uzbuđuje trganje odjeće, a Škorpion je pohotan do boli

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • sprangija 24.03.2023.

    Ma kakav horoskop,neće ti nitko dat,sam si uzmeš u životu koliko ti treba

  • DancingQueen 14.03.2023.

    A ja? Uzdaj se u se i u svoje kljuse.😂

  • NAJVEĆA HRVATSKA SRAMOTA 14.03.2023.

    A rugate se ljudima koji se mole Bogu......

Komentiraj...
Vidi sve komentare