To je to što me zanima!

Od sljedećeg proljeća i snažniji spol nosi ružičastu i jarko-žutu

Ovaj muškarac bit će primijećen gdje god se pojavi, a jarke boje, posebno plava karakteriziraju kolekciju namijenjenu zavodnicima koji se ne boje eksperimentirati
Vidi originalni članak

Žarko ružičasta, modro plava, žuta te mornarske kombinacije upotpunjene elegantnim detaljima poput kožnatih torbi i cipela našle su se na reviji talijanskog dizajnera Roberta Cavallija. Spektar boja obilježio je otvorenje milanskog Tjedna mode za proljeće/ljeto 2012. te muškarcima napokon otvorio prostor za smjelije kombinacije. Ovo je već treća kolekcija Cavallijevog 25-godišnjeg sina Daniela za ovaj brend. Prema njegovoj viziji, Cavallijeve muškarac rođen je za Saint Tropez, kruzere i Rivieru. Puno okomitih prugica i boja karakterističnih za jaht-elitu nose se uz cipele bez čarapa. Ovaj muškarac bit će primijećen gdje god se pojavi zbog upečatljivih boja, posebno električne plave, koja "nosi" cijelu kolekciju. 


Idi na 24sata

Komentari 20

  • stephanie 24.06.2011.

    Ma gejevi

  • kuca99 23.06.2011.

    Ruzicastu boju su muskarci vec odavno poceli nositi kod nas u hrvatskoj pa tako i moj decko i mislim da im jako lijepo stoji.

  • Rogy_1 23.06.2011.

    ja cu, ipak, i sljedeceg proljeca ostati musko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare