To je to što me zanima!

Odličan seks skida kile, ojačava imunitet i poboljšava zdravlje

Istražite vlastito tijelo i napravite mentalnu listu stvari koje vas ‘pale’ pa pokažite to partneru, savjetuju autori. Zadovoljavajući seksualni život pridonijet će pozitivnijem pogledu na život
Vidi originalni članak

Zašto biste bili dobri u krevetu ako možete biti odlični, kažu Debby Herbernick i Grant Stoddard, autori knjige “Great in Bed: Thrill the Body, Blow the Mind”.

- Važno je da znate što vam se sviđa kako biste to mogli pokazati partneru, stoga prvo trebate istražiti vlastito tijelo. Napravite mentalnu listu stvari koje vas pale i onih koje vam se ne sviđaju. Pokušajte vježbati suptilno zavođenje, ali tako da budete potpuno svoji, bez srama i glume - ističu autori. Tvrde da odličan seks zahtijeva višesatnu vježbu, ali se isplati.

- Kad to uspijete, naviknite se na uzvike ‘wow’ ili ‘gdje si to naučio/la?’. Osim zadovoljstva, u krevetu ćete se i zabaviti, a fenomenalan seks pomoći će vam da zaboravite na stres, opustite se te se počnete osjećati samopouzdano i ugodno u vlastitom tijelu. Osim toga, zadovoljavajući seksualni život pridonijet će pozitivnijem pogledu na život, ali i smanjiti bol, ojačati imunitet i poboljšati zdravlje u cijelosti. Također, bolja kvaliteta odnosa vjerojatno će povećati i učestalost seksa, pa ćete početi gubiti i kalorije. Vaš krevet možda je najbolja oprema za tjelovježbu ikad napravljena - tvrde te dodaju kako će, osim izgleda, vaše raspoloženje zasigurno biti bolje.

KNJIGA DANA Slijedite tajne upute: Maštajte kako vas zavodi vaš partner

- Uskočite u krevet s partnerom i počnite s ljubljenjem. Potom se počnite međusobno maziti i polako si istražujte tijela. Dodirujte se, ližite, sišite i grickajte. Pokušajte primjenjivati ‘dirty talk’. Poigrajte se lubrikantima na bazi vode te igračkama za seks - predlažu autori. Dodaju da bi vašem seksualnom životu dobro došlo nekoliko izmjena kako biste i vi i partner uživali još više. Tako ćete podići stvari na novu razinu, potaknuti strast i uzbuđenje, tvrde autori.

KNJIGA DANA Počnite sa seksi porukama: Do erupcije strasti s više predigre

- No ne zaboravite na zaštitu. Kondomi su jedna od najvažnijih stvari u seksu ako se želite zaštititi od bolesti i od neželjene trudnoće. Pomno pregledajte rok uporabe i znakove oštećenja te pitajte partnericu ima li favorita među kondomima - savjetuju autori.

VIDI OVO! Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Jedan_dečko 07.11.2018.

    The New York Times je 1992. godine izvijestio o istraživanju s iznenađujućim i zabrinjavajućim rezultatima. Dr. Wyne Van Voorhies sa Sveučilišta u Arizoni je proučavao jednostavne, ali korisne crve nazvane trihine koji imaju jednake genetske i biokemijske procese kao ljudi i drugi sisavci. Prva skupina se mogla pariti do mile volje, što je zahtijevalo čestu proizvodnju sperme. U prosjeku su ti donhuanski crvi živjeli 8,1 dan. Druga se skupina crva nije se smjela pariti. Ti crvi, nazovimo ih pustinjacima, živjeli su u prosjeku tri dana duže. Još je fascinantnija činjenica da je treća skupina sa multiorgazmičkim crvima koji nisu morali proizvoditi spermu, a mogli su se pariti do mile volje, živjela skoro 14 dana - oko 50 posto duže od crva koji su morali proizvoditi spermu! Slična istraživanja daju naslutiti da neprestana proizvodnja sperme od muškaraca uzima danak, možda zbog korištenja kompleksnih enzima ili bioloških procesa u kojima su prisutni štetni nusprodukti. Times, što se toga tiče, ide toliko daleko da pretpostavlja da je razlike u očekivanoj starosti muškaraca i žena moguće pripisati proizvodnji sperme. Naravno da postoje i druge nešto vjerojatnije teorije koje pokušavaju objasniti nesklad u razlici između životne dobi i hormona.

  • Jedan_dečko 07.11.2018.

    Zene preko orgazma ne gube seksualnu/zivotnu energiju (vec preko menstruacije), dok muskarci sa svakim svrsavanjem gube tu energiju, samo sto je taj gubitak manji u sexu jer postoji davanje i primanje energije izmedju muskarca i zene.

  • Jedan_dečko 07.11.2018.

    seks ojačava imunitet i poboljšava zdravlje, od kud vam ove laži i neistine? gdje su vam dokazi? Pa muškarac ejakulacijom gubi dosta vitamina, minerala, medju kojima je i cink (Zn) koji jedan od glavnih "sastojaka" zdravlja i imuniteta, uz to sto jos kroz ejakulaciju gubi zivotnu energiju i skracuje si zivot

Komentiraj...
Vidi sve komentare