To je to što me zanima!

Odrekla se alkohola i od bucke pretvorila u seksi senzaciju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na pomisao bikinija i fotkanja na plaži, Jelly Devote (28) padao je mrak na oči. Često uživanje u alkoholu ostavilo je posljedice na njenom tijelu - a onda je postala Instagram senzacija zbog nevjerojatne transformacije
Vidi originalni članak

Šveđanka Jelly Devote danas je Instagram zvijezda i inspiracija ljudima diljem svijeta jer je u kratkom roku uspjela dovesti tijelo u zavidnu formu i postati najbolja verzija sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jelly je u ranim dvadesetima bila prava partijanerica - s prijateljima je izlazila najmanje tri puta tjedno, a izlaske su uvijek 'zalijevali' velikim količinama alkohola.

Dobro su se zabavljali, kaže mlada Šveđanka, ali nije joj bilo zabavno gledati svoje fotke u bikiniju. Odlučila je promijeniti životni stil, ali ipak si je dopustila jednu ili dvije čaše vina tjedno.

- Velike količine alkohola zamijenila sam ispijanjem vode, trudim se jesti pravilno i umjereno. Nisam se odrekla krafni, ali obavezno jedem puno salate i voća. Umjesto gaziranih pića i procesirane hrane radije biram tanjur pun povrća i proteina - kaže Devote, koja je u međuvremenu zavoljela i vježbanje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne zna koliko je kilograma uspjela izgubiti jer vagu uspješno izbjegava još od razdoblja partijanja i uživanja u kojoj čašici više.

Nakon mnogo truda i rada na sebi, Jelly kaže da je konačno pronašla mir i balans. Više se ne zamara tuđim mišljenjima i što je najvažnije, naučila je voljeti sebe i svoje tijelo.

- Jednostavno uživam u životu i trudim se putovati što je više moguće. Suprug i ja uživamo u razgledavanju cijelog svijeta i nikad se nisam osjećala ovako dobro - kaže mlada fitness zvijezda koja je na Instagramu prava inspiracija za više od 500 tisuća pratitelja.

NEMOGUĆE VEZE: Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi mogli biti zajedno

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 01.02.2019.

    I ko bucka je bila dobra za trošenje

  • crni2012 01.02.2019.

    Pa ti budi gey !

  • Co1umbo 01.02.2019.

    I čim je smršala odmah tetovaža. Ne poznajem osobu koja je krenula u teretanu a da nakon nekog vremena nije uradila tetovaže...

Komentiraj...
Vidi sve komentare