To je to što me zanima!

Odvažite se: Kuhinja u rozim tonovima ostavit će 'wow' efekt

Ružičasta kuhinja je siguran način da unesete pozitivnost i osobnost u dizajn interijera. Pastelna nijansa roze izgledat će božanstveno u kombinaciji s mramorom ili Terrazzo uzorkom
Vidi originalni članak

Iako je roza možda posljednja boja koja će vam pasti na pamet pri uređenju kuhinje, u zadnje vrijeme je jako popularna, a osim kuhinje, blista i u dnevnom boravku i u spavaćoj sobi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim što je u trendu, ružičasta podiže raspoloženje, unosi vedrinu i ne izaziva agresiju ili razdražljivost čak i ako dominira prostorom.

Roza kuhinja ne mora biti rezervirana samo za stanove ili kuće u kojima živi žena. Baby pink boja idealna je za svaki stan, pa čak i onaj u kojemu se nalazi muškarac. 

Ako mislite da niti jedna boja se ne može upariti s ružičastom varate se. Svijetlo plava, siva i sivo plava, ljubičasta, boja starog zlata ili pak neutralne poput bijele i crne posve će dobro izgledati u društvu ružičaste i neće djelovati prenapadno.

Ružičasta boja osvježit će svaki prostor, a vaša kuhinja djelovat će moderno, neopterećeno, upečatljivo i drugačije od ostalih.

IDEALNA ZA PRANJE PEĆNICE S tabletom za perilicu posuđa očistite kuhinju - skida masnoće

Za mirnije ukuse tu su prekrasni pastelno rozi kuhinjski ormarići koji izgledaju božanstveno u kombinaciji sa bijelom mramornom radnom pločom.

Također možete dodati ružičaste uređaje i ružičaste kuhinjske dodatke.

ZASUČITE RUKAVE... Ovo je šest mjesta na kojima se krije najviše bakterija u kuhinji, a mnogi ih zaboravljaju oprati

Osim toga, pastelno roze kuhinje izgledaju jednako dobro u kombinaciji s crnim ili sivim ormarićima i dekorom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nap* 16.05.2022.

    Ne volim roze

  • BettyBoop_011 16.05.2022.

    Moja stara kuhinja u prethodnom stanu bila je roze i bila je preslatka. Sad tek treba da je renoviram, pa se dvoumim da li da ponovo bude roze ili smaragdnozelena. Ali videvši onu na prvoj slici, prelomila sam. Biće roze! Što će dizajner iz studija Ambient da se oduševi.... Ali, moja kuhinja - moj izbor. Prema tome - roze! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare