To je to što me zanima!

Ograničite odlazak u restoran i naručite vodu umjesto pića

Prije odlaska dobro proučite menije na internetu. Unaprijed odredite što će djeca jesti, kako se ne biste nepotrebno s njima 'prepirali' po restoranu.
Vidi originalni članak

U današnje vrijeme, kad želimo svakodnevno isprobavati nove stvari, od novih jela u restoranu do odjeće, gadgeta i kućanskih aparata, ipak bismo nekad trebali povući granicu. Primjerice, odlazak u restoran može poprilično koštati, pogotovo u posljednje vrijeme, kad su cijene znatno porasle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naročito ako u restoran idete s djecom. Zato prije odlaska dobro proučite menije na internetu. Unaprijed odredite što će djeca jesti, kako se ne biste nepotrebno s njima 'prepirali' po restoranu. Naručite imdječji meni ili jedno jelo po pola ako su djeca manja.

Ograničite se da u restoran idete jednom tjedno. Ili umjesto toga, naručite hranu samo - jednom tjedno, baš onda kad vam se ne da kuhati. Vidjet ćete uskoro na budžetu koliko novaca možete uštedjeti pazeći na takve sitnice. 

TRIKOVI TRGOVACA Salamu tražite narezanu, artikli koji su jeftiniji su na dnu police

Jeste li znali da je voda u restoranima obično besplatna? Mnogi restorani imaju najveću maržu upravo za pića, pa se nemojte sramiti tražiti vrč s vodom. 

SAVJETI ZA UŠTEDU 'Zaboravite' novčanik: Odredite dan kad nećete trošiti ni kunu

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare