To je to što me zanima!

Olivia Palermo: Da, imam nešto sportske odjeće, koju nosim samo kad vježbam i šećem psa

Jedna od IT djevojaka na svjetskoj street style sceni rijetko je viđena u trenirci, njezine tajice za šetnju su kožnate, a od malena se drži pravila - svaka prigoda ima svoju odjeću koju ne miješa
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Lijepa Irina ima favorit kombinaciju: Minica plus Marte

- Naravno da u ormaru imam odjeću koja se može opisati kao sportska, no to nosim isključivo kad se bavim sportom. Od malena su me učili da odjeća ima svoju prigodu, odnosno da se te kombinacije ne miješaju. Imam odjeću za posao, za događanja, za aktivnosti i uvijek sam se držala tog pravila - istaknula je Olivia Palermo.

Olivia je street style zvijezda koju fotoreporteri prate i kad šeće psa, stoga je ona uvijek sređena, pa čak i kad je riječ o super casual izdanju.

IDEMO NA EVENT Top ideje za proljetni party: Lakirane sandale, široke hlače...

POGLEDAJTE VIDEO: Savjeti za kupnju idealne štikle

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezine su kombinacije uglavnom finije i klasičnije, a među omiljenim tonovima su joj bež nijanse. Ponekad ih nosi u varijanti večernjih haljina te kombinira s tamnim modnim dodacima.

DOBA NOVIH REVIJA Modna dizajnerica predstavila kolekciju na 3D manekenkama

U njezinom su ormaru uglavnom lijepe suknje, elegantne bluze i košulje, a štikle su također dio Olivijinih divnih kombinacija.

ZNA KAKO SE RADI POSAO Modna agencija Kate Moss: Važno je imati slavno prezime

Ima sklonost stiliziranju na specifične načine, a primjer je marama prebačena preko ramena i sputana elegantnim remenom.

SAVJET STILISTE Organizacija garderobe: Složite je po pravilu kad i gdje nosite

Kad ima crni outfit, Olivia ga začini modnim dodacima s uzorkom, a među omiljenima su joj ove sandale koje često nosi na događanja i kombinira ih s raznim haljinama i suknjama.

KAKO SU DIVNE 10 haljina iz online dućana koje će vladati ulicama ovoga ljeta

Večer ima svoju posebnu modnu formulu, a Olivia spremno prati sve stilske zakone, pa kad padne mrak, ona bira blistave teksture.

POSEBNI DETALJI Stilski hibrid: Kad japanka dobije potpeticu i urbani look

Iako je kombinacija crne i smeđe za neke vrlo kritična, Olivia zna kako ih nositi. Naime, jednostavne forme i modni dodaci koji prate skalu tonova od bijele kave do čokolade odlična su modna formula.

- Smatram da će ljudi uvijek gledati na odjeću kao da način izražavanja, usprkos promjenama koje se sada dešavaju na modnoj sceni - komentirala je Olivia za Vogue.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Lijepa Irina ima favorit kombinaciju: Minica plus Marte

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare