To je to što me zanima!

On je pravi mamin sin, a žene luduju za njim u cijelom svijetu

Jonathan Quinonez živi svoj san. Odbacio je siguran posao i miran život da bi proživio ono što je oduvijek želio - proputovati svijetom. Ali, pri tom je morao uvjeriti mamu da je dobro...
Vidi originalni članak

Mama, dobro sam - njegov je glavni moto. Tako mu se zovu profili i na Instagramu i na Facebooku

"Bez obzira koliko godina imali, ako vam je mama Latina, a vi imate strast prema pustolovinama, morat ćete pronaći način da je uvjerite da ste dobro. Ovo je moj način", opisao je svoj trenutačni život i projekt Jonathan Kubben Quinonez. 

Jonathan ima 27 godina, završio je fakultet komunikacija i poslovnog menadžmenta i zaposlio se kao konzultant u Brusselu.


Super, pomislio bi svaki roditelj. Ima skoro sve.

Većina njegovih prijatelja se vjenčalo i imaju djecu. I Jonathan je to želio. Ali ne odmah. 

Najprije je htio ispuniti svoj san. Obići svijet. 

Na svoj 27. rođendan okupio je sve svoje prijatelje i obznanio im da je dao otkaz, prodao svoj auto i da odlazi na put po svijetu. 

A, mama k'o mama, bila je zabrinuta. Brinula se gdje će, kako će, šta će i zamolila ga je da je redovito uvjerava da je dobro. 

I Jonathan je to učinio. Projekt "Mama, dobro sam" je rođen.

Gdje god dođe, Jonathan se pobrine za to da njegova mama zna da je dobro. I to više nego dobro.

Nagovorio je pizza majstore u Italiji da mu naprave pizzu s natpisom "Mom, I'm fine", turisti mu pomažu u držanju znakova s tom porukom, slika se sa zgodnim ženama, zapošljava domorodce da mu pomognu u tome... sve kako bi mama bila zadovoljna. 

A i njegov projekt zabavan i živ. Jonathan je na svom Instagram profilu okupio 189.000 followera, a gostovao je i u nekoliko TV emisija po cijelom svijetu.

Obišao je do sada Južnu Ameriku, Italiju, Maroko, bio je s amazonskim domorocima, penjao se na planinu u Boliviji, iskakao s padobranom u Meksiku, živio kao rudar na jedan dan. 

Mami stvarno nije lako.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • 03.12.2016.

    a mama se cepa s crncima i boli je dupe sto je on fine

  • 779danai4ure 02.12.2016.

    zna on dobro kako mu je bilo kad se prošli put nije javia di je i skim je ,da daaa... dok se on provodi mama i tata mu traže ženicu.

  • --- DAVOR --- 02.12.2016.

    Čim piše ovako preko mreže javno mamici mora da je topao preko mjere a cure su tu da sakriju tu činjenicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare