To je to što me zanima!

Ona nije slavna ali je možda i najvažniji model za sam Chanel

Amanda Sanchez inače radi kao model za fitinge Chanelovih kreacija te je njezin posao da pozira i stoji dok na njoj najbolje krojačice na svijetu isprobavaju i modeliraju dragocijeni tekstil
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Slavne žene vole nositi "raspar" štikle za što zabavniji styling

Naravno, Amanda je u izolaciji, živi u centru Pariza sa sinom tinejdžerom i, baš kao i svi mi, pokušava prikratiti vrijeme te se zabaviti na razne načine, objavio je Vogue. Njezina specifičnost je sama činjenica da ona nije slavna, iako svakodnevno, već 20 godina, radi u Chanelu gdje krojačice na njezinom tijelu modeliraju najskuplje haljine svijeta.

Inače, Amanda voli casual komade, ponajviše traperice i navy majice te baš kao i svaka Parižanka koja ima onaj njihov stil na kojemu im zavide žene diljem svijeta.

Ne nosi svečane haljine kao što to radi na poslu, već se odmara u ležernijim kombinacijama.

Ovih dana krenula je s isprobavanjem proljetnih trendova, od kojih su joj najdraže široke traperice, trench kaput i košulje. Amanda inače ima jednostavan stil, a od uzoraka voli onaj kockasti, naročito na tajicama.

- Mislim da mi ovih dana pomaže to što sam više zen osoba, iako razumijem da nije svima isto. Mislim da je bitno ići dan po dan i ostati pozitivan - komentirala je Amanda.

STYLISH NA KAUČU Mikro trend za doma: Dnevne haljine udobne poput spavaćice

Kako bi otišla iz stana, treba autorizaciju, odnosno komad papira na kojemu piše koja je svrha njezina izlaska iz stana te u koje vrijeme će to obaviti. Bez tog papira, ona i njezin sugrađani mogu dobiti kaznu.

- Idem van svaka dva do tri dana, smatram da mi to treba kako bih ostala mentalno zdrava - istaknula je Amanda.

Iako nikad prije nije vježbala, ovih je dana njezina rutina postala aktivnija.

- Bavim se brazilskim plesom, pratim online instruktora i pokušavam pratiti koreografiju - ističe manekenka brazilskog podrijetla.

PARIŠKI CHIC Od svile do bisera: 5 savjeta Coco Chanel za chic svaki dan

Istaknula je da je prvih par dana konstantno bila na telefonu s prijateljima, no treći dan shvatila je da joj je to previše.

Dane si krati i presvlačenjem, slaganjem te reorganizacijom garderobe.

- Svako jutro odjenem se prema raspoloženju, kao i inače. Cjelodnevni boravak u pidžami ne popravlja mi raspoloženje. Kad se probudim, pojedem doručak i onda se presvučem za dan. Neću staviti neki nakit, ali svakako ću se presvući u neku drugu robu, jer važno je da napravim sve kako bih se osjećala normalnije. Tako govorim i sinu, da se presvuče, iako on veli da ionako ne ide nikuda. Ja njemu kažem - nema veze, pa ja ću te gledati čitav dan - priča Amanda.

Drago joj je što će ovo vrijeme iskoristiti i da se više druži sa svojim sinom.

- On ima 13 godina, uskoro će 14. Ovih dana vodimo zanimljive razgovore i puno komuniciramo. Osim toga, više mu kuham, radim ono najbolje za njega i on je ponosan. Svako malo mi veli da sve bolje kuham - ponosna je mama.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Slavne žene vole nositi "raspar" štikle za što zabavniji styling

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lola. 11.04.2020.

    Lijep stan i lijepa maca :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare