To je to što me zanima!

Oni s pjegicama ih žele sakriti, a ova vizažistica ih namjerno crta

Na nedavno održanoj njujorškoj reviji američkog dizajnera Jasona Wua sudjelovala je i svjetski slavna vizažistica Erin Parsons, koja je na modelima napravila sitne točkice koje su imitirale simpatične pjegice
Vidi originalni članak

- Ideja je bila osmisliti izgled lica u vrijeme odmora, na moru, jer Jason Wu predlaže casual kolekciju za sljedeće proljeće. Htjeli smo ostaviti lica djevojaka čistima i osmisliti jednostavan look, s minimalno šminke, baš kao da su na odmoru. Tu su blago naglašene obrve, malo maskare, kao i pjegice te usne neutralne boje - izjavila je vizažistica Erin Parsons za Vogue.

Osim modnih trendova, na modnim prezentacijama postavljaju se i beauty trendovi, primjerice boje ruževa ili sjenila.

POGLEDAJTE VIDEO: Art make-up kao optička varka za majstorice šminke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovoga puta, pošto je za proljeće predvidjela minimalan, lagano preplanuli look, Parsons je osmislila pjegice kao simpatičan dodatak licima koja su hodala u lepršavim kreacijama Jasona Wua.

Kako bi nacrtala sitne točkice, vizažistica je koristila tekući ruž blago smeđe nijanse i tanki kist, uz pomoć kojeg je djelomično ukrasila lica djevojaka.

SAVJETI KOZMETIČARKE Make up trendovi: Nosit će se pune obrve i dinamična žuta

Ovaj beauty moment licu daje dojam odmora, prirodnosti i mladolike ljepote, a uz to predlaže i lagano počešljane, uredne obrve.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anette_ST 04.10.2020.

    pjegice su slatke

Komentiraj...
Vidi sve komentare