To je to što me zanima!

Opis posla i zabave: vrući seks na jednu, vatrenu noć

Dok god emocije nisu u igri, strastvena noć je dobra za psihičko zdravlje, a avantura može zabaviti ako oboje poznaju osnovna pravila
Vidi originalni članak

Muškarce, za razliku od žena, mnogo više zanima seks za jednu noć, a fizički izgled partnerice im nije toliko bitan, pokazuju istraživanja dr. Achima Schützwohla sa sveučilišta Brunel u Velikoj Britaniji. Istraživanje je provedeno na uzorku od 860 studenata i studentica iz Amerike, Njemačke i Italije. Dok god među slučajnim sretnicima nema znakova duboke emocionalne privrženosti, seks za jednu noć može biti ispunjenje želja, fantazija i nagona, a pokazalo se da je dobar za psihičko zdravlje, kondiciju i samopouzdanje. Stoga, ako se zbog njega nećete osjećati neugodno i s osjećajem krivnje, i ako nemate stalnog partnera, naoružajte se samopouzdanjem, infiltrirajte “neprijateljske” kafiće, barove, parkove, dućane i svijetle trgove, pronađite i šarmirajte metu i ispucajte streljivo. Ako ste usputni seks upraznili zbog kratkotrajnog zadovoljstva ili dizanja svoga ega, vjerojatno je da ćete se osjećati bolje, no ako se ujutro osjećate preemocionalno, iznevjereno, mamurno i s osjećajem krivnje, ova igra ipak nije za vas.
Ime ovakvom seksu je Ovdje i Sada, a ne Pravi i Jedini, stoga nikada nemojte noćnom ljubavniku nabijati na nos što to čini preolako i neemotivno jer to je i bio dogovor.



Sve je lakše uz tehnologiju

Nove tehnologije omogućile su danas modernim “pohotnicima” da se putem mobitela ili maila lako i brzo dogovore na usputni i brzi seks. Ovakav seks najčešće se ugovara nakon 10 sati uvečer i najčešće jer nema bolje prilike ili se popilo nekoliko alkoholnih pića. Slična, ali nešto trjeznija varijanta usputnog seksa ugovara se 24 sata unaprijed i najčešće telefonom ili mailom. Njoj su skloniji starije generacije koje se nisu “skrasile” ili ljudi koji su orijentirani na karijeru i posao te puno i intenzivno rade, a preumorni su u kasni sat.

Tko se tuče, taj se voli I grize...
Seks s nekim tko vas živcira i iritira vjerojatno je težak i naporan, ali s nekim zgodnim komadom kojeg mrzite svakom porom svoga bića može biti vruć, intenzivan i životinjski, a ima i prednost što nakon njega nema nikakve šanse za vezu ili emocionalno vezivanje. Ovakav seks pun je grebanja, navlačenja, “spankanja” i čupanja, a u vrijeme klimaksa vjerojatnije je glasno “mrzim te”, nego “volim te”.

Samilosni seks često povrijedi
Seks iz samilosti s nekim tko vam nije pretjerano privlačan, ali je djevac s 30, prošao je teško životno razdoblje i nema perspektive ili je zaljubljen u vas još od šestog osnovne i kune se da mu je “potrebna jedna bijesna i uzbudljiva noć kako bi krenuo dalje” sličan je dobrotvornom i humanitarnom radu i čini vas boljim. No ovakav seks ne treba previše prakticirati jer je partner s kojom se seksate mnogo je sklonija zaljubljivanju negoli vi pa ju je stoga i mnogo lakše povrijediti.

Strast je i dobra utjeha
Usputni seks nakon lošeg dana na poslu, vrlo teškog i bolnog prekida ili smrti omiljenog ljubimca dobra je utjeha svakome kome nedostaje topli dodir ili ljudska potpora seksualne prirode. Ovakav seks najčešće je nježniji, laganiji i s puno dodira i poljubaca, a Barry White u pozadini vjerojatno pjeva svoju omiljenu baladu.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • bosnia_80 20.08.2009.

    lako je vama Hrvatima, vi imate vladu :) sexa vam ne može faliti...vrućeg i divljeg :).. nevinih kod vas nema i ne može biti, hehe..

  • 19.08.2009.

    ...meni je bolje po danu...

  • Zeljk0 19.08.2009.

    ja ću danas seksati na jednu noć, a vi? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare