To je to što me zanima!

Oprez muškarci, ovo su dvije najopasnije seks poze za vas!

Poza 'kaubojka' odgovorna je za gotovo polovicu ozljeda tijekom seksa. Slijedi je i brojnim muškarcima omiljena poza - doggy style, u kojoj je nastalo oko 29 posto ozljeda
Vidi originalni članak

Želite li siguran seks, barem onaj dio koji se odnosi na sigurnost muškog spolnog organa, najbolje se pridržavati misionarske poze, tvrde znanstvenici iz Brazila.

POGLEDAJTE VIDEO: Koliko bi trebao trajati idealan seks?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oni su analizirali stvarne slučajeve frakture penisa u seksualnim igrama tijekom 13 godina te zaključili kako se tek 21 posto njih dogodi u misionarskom seksu, dok je poza 'ona gore' ili popularna kaubojka odgovorna za gotovo polovicu ozljeda. Slijedi je i brojnim muškarcima omiljena poza u kojoj je žena na sve četiri, odnosno doggy style, u kojoj je nastalo oko 29 posto ozljeda.

'POLUDIO JE' 'Dok sam ja rađala moj muž je gledao utakmicu s prijateljima, tužila sam ga njegovoj mami'

Istraživanje objavljeno u časopisu Napredak Urologije razmatra kako je problem u kaubojskoj pozi to što žena cijelom svojom težinom pritišće muškarca, odnosno njegovu muškost, a silovit pokret pod krivim kutem lako uzrokuje frakturu.

BEZ PRITISKA! Žene su odlučile: Postoji idealna veličina i širina muškog 'alata'

S druge strane, u položajima u kojima muškarac ima kontrolu, on ima bolju šansu zaustaviti seks ako osjeti 'ulazak' pod krivim putem. Ipak, i u doggy styleu u kojem on ima kontrolu, pretjerana zanesenost može ga nagnati na nekontrolirane pokrete, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • kejtt 30.09.2021.

    najbolja je ona poza uzazid 😂

  • Zagorov_pajdo_Chico 30.09.2021.

    nikad nisam spavao s kaubojkom, šta toga ima kod nas?? s misionarkom mi je Bože mi prosti i neugodno, to neću sigurno

  • Sivonja i Vesna 30.09.2021.

    Najopasnija poza-ja gore- dole ništa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare