To je to što me zanima!

Orošavanje vagine dobro je za zdravlje, ne samo za bolji seks

Na ovaj vrlo popularan tretman žene ne odlaze samo iz estetskih razloga, već i zdravstvenih - liječi razne upale, odčepljuje neprohodne jajovode, povoljno djeluje na miome, ciste...
Vidi originalni članak

Žene na orošavanje vagine ne odlaze samo iz estetsih razloga, zbog zatezanja vaginalnih stijenki, već i zdravstvenih. Stručnjaci kažu da ovaj u zadnje vrijeme vrlo popularan tretman na koji odlaze i mnoge Hrvatice, liječi razne upale, odčepljuje neprohodne jajovode, povoljno djeluje na endometriozu, miome, ciste na jajnicima, nekontrolirano mokrenje itd. Osim toga, potiče seksualnu želju kod žena koje su je izgubile.

- Orošavanje je ispiranje vagine, grlića materice i materice mineralnom vodom, temperature 36,8 stupnjeva Celzijusevih. Ovim tretmanom se postiže bolja prokrvljenost kože i sluzokože i omogućava brži dotok kisika – objasnila je ginekologinja Slavica Beloica za Alo i dodala kako je ovaj tretman potpuno bezbolan i traje desetak minuta. 

Pojasnila je i kako izgleda sam postupak. Voda se stavlja u vaginu kroz posebnu kanilu koja na vrhu ima desetak rupica. Mlazovi vode ispiru stijenke vagine ravnomjerno što smiruje upale vaginalne i cervikalne sluznice. Također, smanjuje ili čak stopira stvaranje obilnih iscjedaka koji imaju neugodan miris. 

- Kontrakcije mišića i osjećaj pritiska nakon tretmana mogu trajati po nekoliko sati i znak su da je pacijentica na pravom putu do poboljšanja stanja. Vrlo je važno i to što se tijekom tretmana stvara oksitocin, hormon koji dovodi do kontrakcija maternice. Reakcija je slična onoj nastaloj u seksualnom odnosu, s razlikom što ovdje ne dolazi do pravog orgazma - kaže ova liječnica te dodaje da je orošavanje vagine odlično i za liječenje sterilnosti.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • jankomirko 25.02.2016.

    uskoro će trava narasti pa će biti i rosa vani.samo čučne i tn je to

  • Srecko123 21.02.2016.

    TRAŽITE POSAO ILI DODATNU ZARADU! Posao ili honorar....uvijek je ZARADA! (Strong Future International) koja nudi dugoročan posao, pregršt mogućnosti za zabavu i najbitnije za zaradu od kuće. Ovaj posao mogu raditi baš svi, majke, domačice, zaposleni, nezaposleni,invalidi, studenti, bake, djedovi.... SVAKI NOVI CLAN DOBIVA START BONUS OD 20$ (20 dolara) KOJI CE MU SE VRACATI POSTUPNO KROZ RAD. POSTOJI MOGUCNOST BONUSA OD CAK 100$,TAKODJER SE VRACA POSTUPNO KROZ VAŠ RAD. Osnove posla su vrlo jednostavne i vodi Vas prva dva mjeseca rada besplatno vaš sponsor. Registrirajte se besplatno, ne obvezuje Vas na ništa, započnite odmah, unovčite svoje vrijeme dok istovremeno učite kako se kod nas posluje. Potreban Vam je kompjuter i stalna internet konekcija. Dobićete besplatno edukaciju, uputstva i smjernice kako se radi internet marketing pa se odlučite za neku od mnogobrojnih mogucnosti u našoj SFI kompaniji kako Vam je najlakše da počnete da zaradjujes novac Detaljnije pogledajte klikom na ovaj link: http://trazisposao.freshcreator.com/

  • jele112 21.02.2016.

    Zanimljivo! Vrlo zanimljivo! Toliko da mi obrve već pol sara stoje na pol čela!

Komentiraj...
Vidi sve komentare