To je to što me zanima!

Oscar de la Renta ima savršene haljine za glamurozne evente

Oscar de la Renta je sada sinonim za party haljine, a potpisuje ih dvojac Laura Kim i Fernando Garcia. U fokusu su zlatne i srebrne teksture te 3D aplikacije. A Gigi Hadid podsjeća na bogatu Crvenkapicu.
Vidi originalni članak

Na pisti modne kuće Oscar de la Renta, koja se predstavila u sklopu tjedna mode u New Yorku, kao da Oscari još traju. Zlatna, crvena, srebrna i crna postaju još snažnije u rukama dizajnera Laure Kim i Fernanda Garcie, koji potpisuju kolekcije za ovaj američki brend.

Sve skupa oda je večernjim izlascima i crvenom tepihu koji mami sve više tamošnjih dizajnera. – Željeli smo napraviti pravu party kolekciju – istaknuo je dvojac nakon revije. Rezultat su haljine koje plešu čim se modeli pokrenu, na njima su teksture lepršave, istaknute i očito glamurozne.

Silueta ujedno similura visinu, naglasak je na struku, a pruge su vertikalne, što vizualno figuri daje par centimetara. Elegancija je naglašena i luksuznim materijalima te pliseom, stilskim miljenikom party kolekcija. Iako zlatni plise vidimo u mnogim dnevnim kreacijama, ovdje je on nabrijan i pojačan velikim perjem koje podsjeća na egzotične ptice. I mala crna haljina ima novi look, dobila je ukrase od tila na predjelu dekoltea i gotovo da sakriva lice. Dobra ideja kad se poželite sakriti ili udaljiti od dosadnog sugovornika.

Dizajneri su se pobrinuli i za one koje žele nešto seksi. Haljine su napravljene od trakastih, končanih tekstura, a za stabilnost forme, ispod je korzet boje kože.

Puderasta nijansa s blistavim akcentima, na raskošnoj krinolini, idealna je za one koje se žele osjećati poput princeze.

Za miljenice nježnog dodira, Laura Kim i Fernando Garcia predlažu dugačku suknju koja izgleda kao ogroman, lepršavi volan. U kolekciji je prisutan i baršun u kombinaciji s korzet formama koje otkrivaju golu kožu.

Saten je u večernjim kolekcijama stalni gost, a ovdje vidimo nježnu ružičastu varijantu na suknji koja evocira bogatstvo baroka. U današnje vrijeme vraća nas tek gornji dio kreacije, inspiriran jednostavnom majicom. Rezultat je spoj jednostavnosti i luksuza.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eho_ 11.02.2020.

    Jako elegantno i lijepo..Inovativno i maštovoto. Prije svega nije dosadno i déjà-vu ..klasični źenski outfit. Probaju se nove stvari i lijepo izgleda. :)) Sviđa mi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare