To je to što me zanima!

Ostvarenje sna: Roditelji dobili na lutriji, a sin je pobijedio rak

John, inače zaštitar, je bio na poslu kad je otkrio da je osvojio na lutriji. Završio je svoju rutinsku patrolu i sjeo uz šalicu čaja provjeriti listić, u tom trenutku je shvatio da su svi brojevi pogođeni
Vidi originalni članak

Pobjednici lutrije koji su kući odnijeli dva milijuna funti, odnosno 17 i pol milijuna kuna opisali su kako je prava proslava zapravo počela tri dana kasnije kada se njihov sin u potpunosti izliječio od karcinoma. U svibnju 2019. Ewanu McDonaldu (15) dijagnosticirana je vrsta raka koji se razvija u limfnom sustavu, dijelu imunološkog sustava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ewan se prošle godine liječio od teške bolesti kemoterapijom, a ona se u potpunosti povukla tri dana nakon što su njegovi roditelji, John i Allison, osvojili na lutriji. Obitelj je rekla da riječima ne može opisati svoju sreću.

- Kao da su se svi naši cjeloživotni snovi ostvarili u roku od tri dana. Kakav početak 2020. godine - rekao je 62-godišnji otac John. Dana 18. prosinca John i Allison ustanovili su da se njihovi brojevi s listića podudaraju s brojevima na izvlačenju, te da su osvojili ogromnu novčanu nagradu.

- Svi uvijek sanjaju kako će osvojiti na lutriji za Božić i razgovaraju o tome kako bi to bilo nevjerojatno - ispričao je John i dodao da on i njegova supruga Allison nikad nisu vjerovali da će im se to dogoditi. Allison je osjećaj koji ju je obuzeo nakon dobivanja na lutriji i primanje vijesti o izlječenju njihova sina, opisala kao 'najčudesniji osjećaj ikad'. 

John, inače zaštitar, bio je na poslu kad je otkrio da je osvojio na lutriji: 'Završio sam rutinsku patrolu i sjedio sam uz šalicu čaja kad sam se sjetio da nisam provjerio listić za lutriju', rekao je.

- Brzo sam shvatio da sam pogodio dva broja i pomislio sam pa to je odlično. Tada sam shvatio da sam pogodio i tri broja i apsolutno sam bio oduševljen. Ali kada sam nastavio provjeravati shvatio sam da sam pogodio svih šest brojeva i bio sam u totalnom šoku - ispričao je John.

POGODIO PET BROJEVA Eurojackpot odlazi u Šibenik! Sretnom dobitniku 624.669 kn

- Noge su mi drhtale dok sam zvao Camelot da provjerim je li ono što vidim zaista ispravno, nisam mogao vjerovati kada su oni to i potvrdili. John i Allison su novi dom s vrtom postavili na vrh liste stvari koje će kupiti s dobivenim iznosom. Putovanja su također visoko na dnevnom redu. A njihovi sretni brojevi s listića su bili: 13, 15, 36, 44, 50 i 56, piše Independent.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • potras 26.01.2020.

    Baš mi je drago kad potrebiti ljudi dobiju ovakav dar s neba .

  • wooly 25.01.2020.

    Da je takvih priča malo više!

  • 25.01.2020.

    Brutalno dobro.nek vam je sa srecom

Komentiraj...
Vidi sve komentare