Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Ostvarenje sna: Roditelji dobili na lutriji, a sin je pobijedio rak

John, inače zaštitar, je bio na poslu kad je otkrio da je osvojio na lutriji. Završio je svoju rutinsku patrolu i sjeo uz šalicu čaja provjeriti listić, u tom trenutku je shvatio da su svi brojevi pogođeni

VIDEO

Pobjednici lutrije koji su kući odnijeli dva milijuna funti, odnosno 17 i pol milijuna kuna opisali su kako je prava proslava zapravo počela tri dana kasnije kada se njihov sin u potpunosti izliječio od karcinoma. U svibnju 2019. Ewanu McDonaldu (15) dijagnosticirana je vrsta raka koji se razvija u limfnom sustavu, dijelu imunološkog sustava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ewan se prošle godine liječio od teške bolesti kemoterapijom, a ona se u potpunosti povukla tri dana nakon što su njegovi roditelji, John i Allison, osvojili na lutriji. Obitelj je rekla da riječima ne može opisati svoju sreću.

- Kao da su se svi naši cjeloživotni snovi ostvarili u roku od tri dana. Kakav početak 2020. godine - rekao je 62-godišnji otac John. Dana 18. prosinca John i Allison ustanovili su da se njihovi brojevi s listića podudaraju s brojevima na izvlačenju, te da su osvojili ogromnu novčanu nagradu.

- Svi uvijek sanjaju kako će osvojiti na lutriji za Božić i razgovaraju o tome kako bi to bilo nevjerojatno - ispričao je John i dodao da on i njegova supruga Allison nikad nisu vjerovali da će im se to dogoditi. Allison je osjećaj koji ju je obuzeo nakon dobivanja na lutriji i primanje vijesti o izlječenju njihova sina, opisala kao 'najčudesniji osjećaj ikad'. 

Lottery winners scoop £2m jackpot – then are told even better news Lottery winners scoop £2m jackpot – then are told...

Objavljuje The 24 Hours NewsPetak, 3. siječnja 2020.

John, inače zaštitar, bio je na poslu kad je otkrio da je osvojio na lutriji: 'Završio sam rutinsku patrolu i sjedio sam uz šalicu čaja kad sam se sjetio da nisam provjerio listić za lutriju', rekao je.

- Brzo sam shvatio da sam pogodio dva broja i pomislio sam pa to je odlično. Tada sam shvatio da sam pogodio i tri broja i apsolutno sam bio oduševljen. Ali kada sam nastavio provjeravati shvatio sam da sam pogodio svih šest brojeva i bio sam u totalnom šoku - ispričao je John.

Eurojackpot odlazi u Šibenik! Sretnom dobitniku 624.669 kn
Eurojackpot odlazi u Šibenik! Sretnom dobitniku 624.669 kn

- Noge su mi drhtale dok sam zvao Camelot da provjerim je li ono što vidim zaista ispravno, nisam mogao vjerovati kada su oni to i potvrdili. John i Allison su novi dom s vrtom postavili na vrh liste stvari koje će kupiti s dobivenim iznosom. Putovanja su također visoko na dnevnom redu. A njihovi sretni brojevi s listića su bili: 13, 15, 36, 44, 50 i 56, piše Independent.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru