To je to što me zanima!

Osviješteni muškarac nosi uzorke i jarke, ljetne boje

Iako mnogi stilisti i macho muškarci zaziru od šarenih uzoraka i jarkih boja oni će se nositi i u idućoj sezoni za proljeće/ljeto 2010.godinu
Vidi originalni članak

Muškarci ne trebaju bježati od boja, dapače trebaju ih prigrliti, savjetuje Kim Johnson Gross, suosnivačica izdavačke kuće Chic Simple Ltd i višegodišnja modna urednica. Iako predlaže da se za početničko eksperimentiranje bojama odabere samo jedan komad odjeće, sudeći prema nadolazećim modnim trendovima, za to nećete imati vremena. Tako je Guccijeva dizajnerica Frida Gannini muškarca već odjenula u metalik plava i ružičasta odijela, a modna kuća Etro (na slici gore) granice pomiče i dalje, muškarcu predlaže šarene cvjetne uzorke. Na milanskom tjednu mode Bottega Veneta predlaže za proljeće/ljeto 2010. “vrišteću” crvenu i žarke boje, koje smiruje odabir laganih i prozračnih, ljetnih materijala. Na odgovarajućoj tkanini i električno plava izgleda elegantno, a dopušteno ju je kombinirati uz smirenije, bijele, sive i crne nijanse. Čitave blokove jarkih nijansi bolje je izbjeći, a trendovske boje poput crvene, intenzivnoplave i ružičaste neutralizirat će muževniji bež, sivi i crni tonovi. 

>>Bež je loš odabir za boju košulje i općenito je treba “držati što dalje od lica. Rijetko kome dobro pristaje, iako iz sezone u sezonu pronalazi svoje mjesto među modnim trendovima.

>>Intenzivnoplava pristaje gotovo svakoj boji kože. Najbolje ju je odabrati za gornje dijelove odjeće i kombinirati sa žutom ili smeđom. Ove sezone nezaobilazne marame nosite upravo u ovoj morskoj nijansi.

>>Šarene čarape su poželjne ako su na pruge ili rombove. Izbjegavajte jednobojne jarke modele, predlažu modni stručnjaci. Takve je boje najbolje nositi blizu lica jer naglašavaju ten i oči. A svoj novi obojeni “styling” najbolje je predstaviti u opuštenim ljetnim mjesecima jer je tada gotovo sve dopušteno pa se svi mogu prepustiti kreativnosti.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • velda 31.07.2009.

    To na slici je prilično splono ne definirano. Ne znam kakvi su to trendovi da se od muškaraca rade žene, a od žena nerazvijene curice. Strašno. Zapravo kad bolje razmislim većina modnih kreatora su homoseksualci pa onda zapravo i ne čudi...

  • andariel 31.07.2009.

    Jesu li to getro, metro, ili pevec sexualci? ;)

  • Darkman 30.07.2009.

    "Osviješteni muškarac" ma kakve gluposti, ispada da su svi drugi onesvješeni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare