To je to što me zanima!

Otkrila genijalan trik za čišćenje pretinca u koji ide prašak za veš

Redovitim čišćenjem ladice za deterdžent i omekšivač produljit ćete vijek perilice i riješiti se bakterija koje se mogu skupljati u prljavoj vodi i nakupinama praška za rublje
Vidi originalni članak

Zvijezda Instagrama kad su u pitanju savjeti za čišćenje,  'gospođa Hintch', ili  pravim imenom Sophie Hinchcliffe, istaknula je nedavno kako je jako važno redovito čistiti ladicu od perilice rublja u koju stavljamo deterdžent i omekšivač.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve sastavnice perilice rublja treba redovito čistiti, evo kako

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ilustrirala je to fotografijom ladice na svojoj perilici prije nego što ju je oprala, koja je bila umrljana žutom prljavom vodom i ostatcima deterdženta. Očistila ju je uređajem s rotirajućom četkom s različitim nastavcima, koji je nabavila za 18,99 funti, odnosno oko 160 kuna, za koju se u reklami tvrdi da čisti 25 puta brže nego što to možemo obaviti ručno.

Dakle, korištenjem četke 'SonicScrubber', gospođa Hintch skinula je svu prljavštinu s ladice svoje perilice. No, kaže kako si, ako nemate tu četku, možete pomoći i običnom starom rotirajućom četkicom za zube.

To je dosadan posao, no vrijedi ga obaviti povremeno, jer ćete tako dulje održati perilicu ispravnom i očistiti je od bakterija koje bi se mogle zadržavati na odjeći, uključujući salmonelu i E.coli, kaže stručnjakinja za čistoću doma, a prenosi The Sun. 

Odlična mješavina koju možete koristiti za to je kombinacija bijelog octa i sode, koja je učinkovita i za pranje same unutrašnjosti perilice.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mimi mala 28.12.2020.

    hahahaha uzmem taj dio isperem ga u tusu i onda stavim u masinu za sude - lijepo se opere i to je to ..kakva Bozija rotirajuca cetka ??

  • kajnampakmoreju 28.12.2020.

    I ne samo to, rotirajuću četku možete koristiti i na druge načine i u druge svrhe. I biti ćete zadovolj(e)ne. Druge glave rotirajuće četke dolaze posebnom narudžbom u nenametljivom paketu za samo 9,99 funti.

  • nickkobalt9 28.12.2020.

    placena reklama a ne trik... plus vlastita promocija

Komentiraj...
Vidi sve komentare