To je to što me zanima!

Super ideja za male prostore: Pomični zid rješava probleme

Kanađanka Isabelle otkrila je da stan u kojemu živi ima pomični zid s kojim može povećati svoj dnevni boravak ili spavaću sobu, a osim toga može zarotirati TV i gledati ga gdje želi
Vidi originalni članak

'Ovaj se zid pomiče tako da ga mogu približiti ili odmaknuti od sebe', rekla je Isabelle svojim pratiteljima na TikToku. Povukla je zid prema sebi, a zatim ga odgurnula, otkrivajući kako joj to može pomoći da maksimalno iskoristiti prostor.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zid je imao police za knjige i kutak za televizor s čim je dobila dodatnu pohranu za stvari. Isabelle je rekla da njezin stan ima nešto manje od 46 metara kvadratnih.

'Pokretni zid pomaže da moj životni prostor postane veći ili prostor moje spavaće sobe, ovisno o tome što želim', rekla je dok je pokazivala izgled svog stana.

@isabellelumsden

Welcome to my new apartment! I hope you find this as cool as I do! ##apartmenttour ##coolwall

♬ Lofi - Domknowz

Tada je otkrila još jedan trik.

- Također moram napomenuti da ovaj pokretni zid ima kutak za TV koji se okreće, tako da mogu gledati televiziju bilo gdje, u sobi ili u dnevnom boravku, ovisno o tome što u tom trenutku želim - rekla je.

DAJU OSJEĆAJ SLOBODE Najljepše minijaturne kućice u 2020. godini: Kreativno i lijepo

Korisnici su bili oduševljeni ovim trikom. Mnogi su komentirali kako je to super ideja i kako s njom dobiva na prostoru gdje god to poželi, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare