To je to što me zanima!

Otkrila trik kako da najlonke ne pucaju brzo - poanta je u vodi

Dok sam odrastala, moja mama je uvijek imala najbolje modne trikove. Naučila me i ovom, a ja ga neću nikad zaboraviti. Uvijek je znala što napraviti u svakoj situaciji, sa svakom vrstom odjeće, kaže
Vidi originalni članak

Hannah Harmelin je obožavateljica mode koja redovito na TikToku dijeli savjete, Ovaj put je otkrila 'svoj najbolji trik koji će spriječiti stvaranje rupa na najlonkama'. Njezin trik je oduševio mnoge pa čak i tvrtku Tights Tights Tights koja je podijelila njezin video na svojoj službenoj stranici i zahvalila joj na 'ovom otkriću'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dok sam odrastala, moja mama je uvijek imala najbolje modne trikove. Naučila me i ovom, a ja ga neću nikad zaboraviti. Uvijek je znala što napraviti u svakoj situaciji, sa svakom vrstom odjeće. Naučila nas je toliko malih trikova za koje mislim da bi ih svi trebali znati. Ovaj će vam promijeniti život - kaže Hannah.

tako chic Najlonke u bojama: Naglasak na noge i inspiracija 60-tima

Njezin trik je zapravo poseban način na koji se najlonke oblače.

@tightstightstights The best tights hack thanks to @hannahharmelin 🙌🏻 #tights #tightshack #tightstip #tightstok #hosiery #legwear #hacksandtips #hacksoflife #tightslover #hosierylover #sheertights #blacktights #nylons #tightsfashion #tightsidea #tightslegs #wethands #clothestips #fashiontip #fashiontips ♬ original sound - TightsTightsTights

- Umjesto da zgrabite svoje najlonke i povučete ih noktima, evo što trebate napraviti. Namočite ruke. Potom mokrim dlanovima povlačite najlonke prema gore. Namočite opet ruke pa isto napravite s drugom nogom - pojasnila je. 

- Na taj način ih povlačimo bez da zabadamo nokte u njih i stvaramo oštećenja u njima - dodala je, a prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Brucka 02.02.2023.

    imala je 35 god-gurao sam svom silom-pitao sm je jel moguće!??Ona a šta to!??-pa da si nevina-O.O ..čekaj da skinem najlonke!!!!!???

  • 01.02.2023.

    A majko mila koja žena to nije znala?

  • Cicinakitu7 01.02.2023.

    Bravo tina

Komentiraj...
Vidi sve komentare