To je to što me zanima!

Otkrili virus koji može uništiti sve stanice raka u organizmu

Virus se u tijelo ubrizga injekcijom te se potom širi kroz krvotok i traži tumorne stanice koje zaražava bez uništavanja zdravog tkiva, otkrilo je najnovije istraživanje
Vidi originalni članak

Virus JX-594, koji je izveden iz soja virusa korištenog u cjepivu protiv velikih boginja, može uništiti sve stanice raka, otkrila je studija Istraživačkog instituta bolnice Ottawa Kanada. Kod 23 bolesnika, kod kojih je bolest u uznapredovaloj fazi, tumor se smanjio ili prestao rasti. Virus je prvi put korišten kod bolesnika i to uspješno, prenosi Fox News.

Intravenozna injekcija omogućuje virusu da se širi kroz krvotok i zarazi stanice tumora bilo gdje u tijelu, a da pritom ne ozlijedi zdravo tkivo. Struktura prvotnog virusa iz cjepiva je promijenjena, a antikancerogena svojstva su poboljšana. 

- Vrlo smo uzbuđeni jer je to prvi put u povijesti medicine da se virusna terapija pokazala učinkovitom u uništavanju stanica raka - ističe voditelj studije onkolog John Bell. Slijede daljnja istraživanja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zoran123456 05.09.2011.

    kakvo liječenje od raka ? Pa svi znaju da će vas vaš bog izliječiti od raka, samo se molite, poljevajte svetom vodom, zatupljeno recitirajte psalme i po potrebi si zalijepite par pijavica na tijelo.

  • Gašpar 04.09.2011.

    Lijek već postoji desetak godina ,a to je kombinacija elektrifikacije krvi i ozonske kupke samo nije za javnost jer onda bi previše ljudi bilo živo i zdravo !!!

  • user_72441 03.09.2011.

    Sve me ovo podsjeca na film I'm Legend. Zivio Hemp Oil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare