To je to što me zanima!

Outfit za vrtlarenje: Praktične tunike i torbice s džepovima

Boravak u vrtu zahtijeva poseban outfit, a najvažnije je da su to praktični komadi od laganih, udobnih tkanina te čizme zatvorenog tipa, a ključna je i torbica za alat manjih dimenzija
Vidi originalni članak

Ako je netko doktorirao kombinacije za vrt, to su zasigurno Britanke koje imaju bujne, zelene vrtove te donose neke neodoljive kombinacije inspirirane svijetom udobnih, laganih komada.

U svako doba godine nezaobilazne su dobre gumene čizme, a od odjeće na prvom su mjestu komadi poput kratkih hlača, kombinezona, bazičnih majica, rukavica, tunika i marama za kosu te šešir.

Oko struka ide praktična torbica u koju stanu sve sitnice, ali i manji alat. Ruke štite rukavice od tekstila, ponekad pojačane gumom.

Krojevi u kojima će nam biti udobno saginjati se i čučati su definitivno široke hlače ili one kratke, a zahvalne u vrtu su i tunike s džepovima, nalik na pregače.

Praktičan je traper, šireg kroja, dok je u sunčanim danima šešir velikog oboda nezaobilazan modni dodatak.

OUTFIT DANA Super romantika: Volani, čipka i jarke boje za vrlo stylish vikend

Od motiva u vrtu će lijepo izgledati motivi cvijeća, popularni na kreacijama za trenutke u prirodi.

Inspiracija za boje su, osim latica, i zelena, kao simbol opuštajućih trenutaka.

NOVA MODA Hit ljeta - 'umočeni' nokti: Samo pola je obojano, a polovica ne

Svakako su praktični i kombinezoni, koji sami po sebi imaju više pretinaca, a uglavnom dolaze u pastelnim ili maslinasto zelenim varijantama. Osim gumenih čizama, opcija su i otvorene sandale, no s remenjem, kako bi stopalo bilo stabilno.

OUTFIT DANA Boho haljina cvjetnog motiva idealna je za sunčani party

Rukavice su postale modni dodatak za vrt. Iako ionako potrebne, sve ih je više u raznim motivima, a u vodstvu je svakako onaj cvjetni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare