To je to što me zanima!

Ova tri znaka očekuju veliki preokreti u ljubavnim odnosima

Retrogradni Saturn postavit će ispit ljubavi pred njih. Neki će napokon otvoriti oči i shvatiti da ne mogu riješiti ono što već dugo ne funkcionira, a drugi će početi gubiti osjećaj za ljubav
Vidi originalni članak

Prema horoskopu mnogi koji su u nesretnim vezama, kao i oni koji su u odnosima s toksičnim partnerom ili sumnjaju u svoju ljubav, sada će shvatiti istinu i poželjeti promjene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovan

Ovan će napokon otvoriti oči i shvatiti da ne može riješiti ono što već dugo ne funkcionira, koliko god se trudio. Jedini problem će biti kako to učiniti, kako prekinuti s partnerom. Tijekom retrogradnog Saturna je važno biti pošten i otvoren te jasno reći što želite. Ne dopustite partneru da sazna vaše sumnje i želje od nekoga drugog.

Blizanci

Blizanci će početi gubiti osjećaj za ljubav i splasnut će osjećaj zaljubljenosti u osobu s kojom su u intimnom odnosu. Retrogradni Saturn potaknut će ih na nove korake, planirat će sljedeću vezu; kao da prethodna nije ni postojala.

HOROSKOP I POVJERENJE Znakovi koji znaju čuvati tajne i oni kojima je bolje ništa ne reći

Trebali bi biti iskren prema trenutnom partneru i ne ostavljati ga u mraku, već im objasniti svoje emocije i razloge zbog kojih ih ostavljate, piše Atma.

Rak

Rakovi već dugo traže izgovore za vezu u kojoj se više ne osjećaju sretno ni ispunjeno, ali sada napokon shvaćaju da je vrijeme za kraj. Iako bi partner mogao biti iznenađen naglom odlukom, trebali biste napraviti ono što mislite da je najbolje za vas i njega.

Ovo je odluka koja dugo već tinja u vama, a sada ćete je provesti. Ponude za pomirenje su moguće, ali ćete već biti na putu u novi život.

KOJI STE NA LISTI? Lista od najgoreg do najboljeg horoskopskog znaka: Čitajte s oprezom, bit će uvrijeđenih...

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO MI BOLJE KUHA?': 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Helene Barkley 10.06.2022.

    Jednostavan posao na mreži da se odmah pridružite i počnete zarađivati više od 500 € dnevno. Prošli mjesec sam zaradio i dobio 16395 € od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Vrlo je lako poslovati, a redovna zarada od toga je nevjerojatna. Bilo koja osoba na Zemlji sada može dobiti ovo i početi zarađivati više dolara na internetu. idite na ovu stranicu za više detalja... ......................>>>>>>>>>>>> O­­r­dC­a­­­­s­­h.C­O M

  • MOĆ JE U ZNANJU 10.06.2022.

    Dobro je govoriti , a još bolje ćutati . Treba samo znati kad je čemu vreme . :-))

  • ludaluda 10.06.2022.

    bome,za blizance niste ni blizu točno

Komentiraj...
Vidi sve komentare