Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Znakovi koji znaju čuvati tajne i oni kojima je bolje ništa ne reći

Znakovi koji znaju čuvati tajne i oni kojima je bolje ništa ne reći

Ponekad je s nekime potrebno podijeliti svoju tajnu kako bi si olakšali teret. Evo što horoskop kaže, kojim znakovima je sigurno povjeriti tajnu, a pred kojima je bolje šutjeti

VIDEO

Svi imamo neke tajne, a ljudi se često požele nekome povjeriti i podijeliti taj teret. Ovisno o tome koga će izabrati za dijeljenje takvih stvari postoji šansa da tajna ostane tajna, ali i da uskoro svi saznaju za nju.

POGLEDAJ VIDEO: 'Naštimavanje' horoskopskog znaka

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ovan

Ovnovi i tajne nisu dobra kombinacija, a jedine tajne koje oni mogu zadržati za sebe su - one koje ne znaju. Oni ne otkrivaju tajne jer su zlonamjerni, nego jednostavno ne mogu izdržati.

Oni sami nemaju baš tajni i smatraju da nijedna tajna nije dobra te da će sve kad-tad izaći na vidjelo.

Bik

Ako imate tajnu koju silno želite s nekim podijeliti, onda to napravite s Bikom. Oni  su sjajni u čuvanju tajni i shvaćaju ih vrlo ozbiljno - tajnu nikad ne odaju, bez obzira koliko vremena prošlo od vašeg razgovora.

Ako ste umorni od izdaja... Ovo su najodaniji znakovi Zodijaka
Ako ste umorni od izdaja... Ovo su najodaniji znakovi Zodijaka

Blizanci

Blizanci, iako to ne žele, su skloni u razgovoru podijeliti tuđe tajne. Oni nemaju loše namjere, ali im zna pobjeći i vole pričati, pa će vas vjerojatno prije nego što im odate tajnu upozoriti na tu mogućnost. 

Rak

Rakovi su osjećajni i uvijek će svojim bližnjima ponuditi biti rame za plakanje, ali čuvanje tajni za njih može biti izazovno.

Znaju se tijekom razgovora zanijeti, pogotovo kad pričaju o svojim osjećajima i tajnama, i usput podijeliti i vašu. Iako su osjetljivi i znaju saslušati ljude, najsretniji su kad nemaju tajni za čuvanje. 

Lav

Lavovi jako ozbiljno shvaćaju obvezu čuvanja tajni. Ako pomisle da će doći u napast podijeliti nečiju tajnu, promijenit će temu razgovora i tako osigurati da tajna ostane tajna.

Lav je znak kojem čast puno znači, općenito ne vole slušati tračeve, a ni prepričavati ih.

Djevica

Djevice imaju specifičan problem s tajnama. Nije problem u tome što ih ne znaju čuvati, već što se počnu opsesivno baviti tajnom kao da im je projekt koji moraju riješiti i tako olakšati svojem bližnjem.

Ako želite pomoć s tajnom i njezinim rješavanjem - slobodno se okrenite Djevici, ali ako se samo želite nekom otvoriti, ovaj znak možda nije najbolji izbor. 

5 znakova Zodijaka kojima nije za vjerovati, možda pronađete 'nož u leđima' - budite oprezni!
5 znakova Zodijaka kojima nije za vjerovati, možda pronađete 'nož u leđima'  - budite oprezni!

Vaga

Najbolji način na koji će Vaga čuvati tajnu je taj da joj kažete da nije problem ako tajnu podijeli dalje. Tako će lakše podnijeti 'teret' čuvanja tajne. A ako je tajna bitna samo do nekog roka, to jest da poslije toga nije problem ako ju podijeli dalje - još bolje.

U slučaju da je tajna prava tajna, vrlo vjerojatno će ju Vaga podijeliti dalje. 

Škorpion

Škorpioni su poput hodajućih sefova, oni nikad neće doći u iskušenje podijeliti tajnu koju čuvaju. Ali, njihova priroda ih potiče da tu tajnu, po potrebi, iskoriste kao oružje protiv vas.

Strijelac

Strijelci, inače društveni i brbljavi, teško će se nositi s čuvanjem tajne. Oni nisu zločesti, već im se zna dogoditi da im je 'jezik brži od mozga', a uz to nisu poznati taktičari, ni diskretni.

Ako imate tajnu koju želite podijeliti, izbjegnite Strijelca jer često ni sami nemaju pojma što govore pa će tako lako, usput, izbrbljati i vašu tajnu i to shvatiti tek nakon što su to učinili.

Jarac

Jarčevi su pouzdani i diskretni. Ako im povjerite svoju tajnu, možete biti sigurni da je nikad nitko neće saznati. Njihova samodisciplina i ozbiljnost ih sprečavaju u tome da ikad ikome kažu vašu tajnu, a na drugu stranu nemaju želju nositi se s nečijim bijesom i ispadima u slučaju da naprave grešku i nekome nešto kažu.

Znakovi Zodijaka koji će zbog napredovanja u karijeri zavesti svog šefa, čak i ako su braku
Znakovi Zodijaka koji će zbog napredovanja u karijeri zavesti svog šefa, čak i ako su braku

Vodenjak

Nisu Vodenjaci zlonamjerni i nikako im nije cilj ljudima prepričavati tuđe tajne, ali... Problem je što kod slušanja često previde onaj 'tajnoviti' dio u kojem dobivaju uputu da to što su saznali - ne šire dalje.

Vrlo lako im se može dogoditi da tijekom nekog razgovora ispričaju to što su saznali, a da im uopće ne padne na pamet da je to bilo 'samo za njihove uši' piše Atma.

Ribe

Ribe su toliko intuitivne da s njima ni ne morate podijeliti svoju tajnu - one ju već znaju. Srećom, po prirodi su dobrice i nikad neće otkriti nečiju tajnu kako ne bi povrijedili tog čovjeka. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje