To je to što me zanima!

Ovaj par toliko voli H. Pottera da se oblače u likove iz njega

Harry Potter nije samo štivo za klince, već taj mladi čarobnjak ima fanove i među odraslima koji se ovih dana odijevaju u svoje omiljene likove i objavljuju školski stil uokviren čarobnim plaštevima
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nekad ležerna: Nedjelja postala dan za glamurozan kućni izgled

Michael i Hayley Burson dugogodišnji su fanovi Harryja Pottera, a ovih dana izuzetnim stylingom oduševljavaju svoju publiku na društvenim mrežama TikTok i Instagram.

Kako im svi kostimi nisu uvijek dostupni, Michael čak šiva za njih dvoje po mjeri, a riječ je o kreacijama inspiriranima likovima iz slavnih romana o Harry Potteru, objavio je Insider.

RAD OD KUĆE Online sastanci: Odjenite se udobno, ali kao da ste na poslu

Par, koji je u braku već sedam godina, upoznao se upravo zahvaljujući klubu ljubitelja knjiga o čarobnjaku, tijekom studija, u koji su oboje bili učlanjeni. Od tada odijevanje u likove njihov je omiljeni hobi.

@hobbitparty

100 years of Hogwart student fashion. Which one is your favorite? ##hogwarts##fashion##happyathome##fashionthroughthedecades##fyp##gryffindor##slytherin##foru

♬ Hedwig's Theme (From "Harry Potter") - TV Soundtrack Orchestra

Osim odijevanja, tu je i podcast koji je bračni par Burson napravio s nekolicinom prijatelja.

- Bila je to jedna od ideja za karantenu, naprosto imamo brdo odjeće iz Harry Pottera. Povijest odijevanja oduvijek nas je inspirirala, stoga smo odlučili prikazati kako bi izgledalo 100 godina Hogwarts mode - istaknula je Hayley, dodajući kako je njezin suprug odličan krojač.

KUPAĆI ZA MALE I VELIKE Izabel Kovačić priziva ljeto novom kampanjom ekoloških badića

Hayley je stilizirala i kombinirala 11 outfita inspiriranih pričom o Potteru, u stilovima od 20-ih godina prošloga stoljeća do današnjeg vremena. U fokusu su i plaštevi, jedan od omiljenih odjevnih predmeta bračnoga para.

- Ovo je za nas bilo kao da smo imali modnu reviju, mi smo uživali, a vjerujem i naši gledatelji, što je jako cool - zaključila je Hayley.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nekad ležerna: Nedjelja postala dan za glamurozan kućni izgled

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MOC JE U ZNANJU 21.04.2020.

    To je tako kad želiš biti kopija nekog drugog , a ne svoj orginal .

Komentiraj...
Vidi sve komentare