To je to što me zanima!

Ovaj trik sa šminkom koristite za instant pomlađivanje lica

Zahvaljujući 40-godišnjoj mami koja je opsjednuta šminkom možete brzo postići mladenački izgled. Njezin pametni trik trenutno podiže lice, a podijelila ga je sa svojim pratiteljima na TikTok profilu
Vidi originalni članak

Ja sam 40-godišnja mama i opsjednuta sam šminkom, moj pametni trik trenutno podiže lice, pohvalila se Suzi Trover na TikToku svojim umijećem. Bez obzira na to hoćete li ostarjeti 'graciozno' ili ne, svi volimo izgledati najbolje što možemo, a šminka nam definitivno može pomoći da se osjećamo sigurnije. Kako starimo, naša koža se spušta i možda ćete htjeti popraviti njen izgled bez zatezanja lica. A zahvaljujući Suzi, možete rekreirati izgled faceliftinga samo pomoću šminke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suzi, koja je opsjednuta šminkom i također posjeduje vlastitu tvrtku za njegu kože, podijelila je trik na TikToku koji je postao viralan s više od 800 tisuća pregleda. Često dijeli savjete o šminkanju na svojoj stranici, a rezultati ovog posebnog trika zaprepastili su korisnike.

ZA SVAKO DESETLJEĆE Uvijek lijepe: Ovo su najbolji make up trikovi za svaku dob

- Jeste li isprobali ovo kao instantni facelifting? - pitala je Suzi u videu pokazujući kako je postigla trenutni facelifting kreirajući izgled samo na jednoj strani lica kako biste mogli vidjeti dramatičnu razliku koju to čini. Prvo uzima svjetliju nijansu korektora pomiješanu s malo highlightera i stavlja je uz kut usana. Pravi crtu u dijagonalnom smjeru prema gore, odnosno prema jagodicama i obrazima. Suzi zatim ponavlja isti pokret, ali od dna nosnice također prema jagodicama.

@skincaresuzi Try this. Does it work for you? #makeuphacks #makeupover40 #mumsoftiktok #fyp #womenoftiktok #facelift ♬ original sound - Suzi

Zatim učini to isto s krajičkom oka kako bi stvorila efekt podizanja, blendajući proizvod kružnim pokretima prema gore. Možete vidjeti u nekoliko sekundi kako ta njezina strana izgleda podignutije i mlađe. Korisnici su bili oduševljeni trikom.

VRIJEME ZA PROMJENE Make-up trendovi za proljeće: Divni pasteli, tonovi cvijeća i lagani puderi te highlighter

- Kakva je ovo čarolija, promijenila si mi život ovim savjetom, hvala ti - napisala joj je jedna osoba. 

- Uvijek sam zadivljena kad vidim što se sve može napraviti sa šminkom - uzviknuo je drugi korisnik.

DIVAN MAKE-UP Kreativnost tuša za oči: Top 7 stilova za atraktivan pogled

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare