To je to što me zanima!

Ovaj vikend će u Novigradu zasvirati najbolja blues glazba

Na velikoj pozornici novigradskog glavnog trga, u petak 24. lipnja i subotu 25. lipnja, nastupat će vrsni blues glazbenici iz Hrvatske, Italije i SAD-a te publiku 'nahraniti' različitim ivarijacijama blues i rock glazbe
Vidi originalni članak

Posljednji vikend lipnja u Novigradu obilježit će novi i svježi glazbeni festival koji na velika vrata vraća kvalitetnu svjetsku glazbu na trg pod zvonikom. Festival Cittanova Blues Zero okreće novu stranicu povijesti u glazbenoj prepoznatljivosti grada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ono što je prije 30-ak godina uspješno pokrenuo Boško Petrović, ponovno se vraća s novom ekipom na čelu, s novim - starim blues potpisom. Pobjednici Croatian Blues Challengea 2018. i 2019. godine, Novigrađani Denis Makin i Leo Anđelković (The Screaming Wheels) i Davor Hačić, koji su imali priliku dokazati se u meki bluesa u Memphisu pred strogom blues publikom te pritom oduševiti, ostvarili su dugo sanjani san o blues festivalu u Novigradu. No ostvarenje tog sna tek je uvertira u sve ono što će se graditi i stvarati narednih godina.

PROMO Zaštita mentalnog zdravlja zadaća je cjelokupnog društva

Na velikoj pozornici novigradskog glavnog trga, u petak 24. lipnja i subotu 25. lipnja, nastupat će vrsni blues glazbenici iz Hrvatske, Italije i SAD-a te publiku 'nahraniti' različitim ivarijacijama blues i rock glazbe, od 21 sat do ponoći.

Program festivala

Petak, 24.06.

· 21h - Edi east trans blues band

· 21:50h - Gennaro Porcelli

· 23:15h - Riccardo Staraj and Midnight BB

· 0:00h - Jam session Pub9

Subota, 25.06.

· 21h- Franco Toro and Marco Pandolfi

· 21:50h - Barbara Blue

· 23:15h - The Screaming Wheels

· 0:00h - Jam session Pub9

Kraj obiju večeri začinit će Jam session svih izvođača.

MNOGI TO RADE KRIVO Evo kako pravilno mokriti - loša tehnika šteti zdravlju mjehura

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare