To je to što me zanima!

Ovim horoskopskim znakovima najlakše je manipulirati: Moraju jako paziti kome će vjerovati

Ovi horoskopski znakovi su podložniji manipulaciji. Rakovima je bitno da vjeruju svojoj intuiciji i ne stavljaju interese drugih ispred svojih, Vage bi se trebale naučiti izboriti za sebe
Vidi originalni članak

Ribe

Suosjećajne Ribe su poznate po svojoj empatiji i osjetljivosti. Iako ih te kvalitete čine nevjerojatnim prijateljima i partnerima, one ih također mogu učiniti ranjivima na manipulaciju. Njihovu želju da vide najbolje u drugima mogu iskoristiti oni s manje plemenitim namjerama. Ribe bi trebale paziti na postavljanje zdravih granica kako bi se zaštitile od neprimjerenog utjecaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaga

Vagama vlada Venera, planet ljubavi i ljepote, što ih čini prirodnim mirotvorcima i diplomatima. Cijene sklad i ravnotežu u svim aspektima života. Nažalost, ova želja za ravnotežom može navesti Vage da izbjegnu sukobe i daju prioritet tuđim potrebama nad svojima. Manipulativne osobe mogu iskoristiti njihovu spremnost na kompromis. Vage bi se trebale naučiti izboriti za sebe kada je to potrebno.

ŠTO SE KRIJE U NJIHOVOM POGLEDU Saznajte što govore izrazi lica svakog horoskopskog znaka: Evo od čijeg pogleda hvata jeza

Rak

Rak je vrlo emotivan i brižan. Izuzetno su odani voljenima i dat će sve od sebe kako bi ih zaštitili i brinuli se za njih. Ova intenzivna odanost može ih učiniti ranjivima na manipulaciju, posebno kada se radi o nekome do koga im je jako stalo. Za Rakove je bitno da vjeruju svojoj intuiciji i osiguraju da interese svojih voljenih ne stavljaju ispred vlastitih.

Ovan

Ovan, vatreni i asertivni znak, može biti osjetljiv na manipulaciju zbog svoje impulzivne prirode i želje za akcijom. Njihovu sklonost upadanju u situacije bez puno razmišljanja mogu iskoristiti oni koji su proračunatiji. Osobe u znaku Ovna trebale bi razmisliti o odmaku kako bi procijenile situaciju prije nego što uđu u nju, sprječavajući druge da iskoriste njihovu spontanost.

UPOZORENI STE! Pomrčina Sunca u Vagi: Svaki znak očekuju velike promjene, a efekt traje čak pola godine

Strijelac

Strijelci su poznati po svom duhu i ljubavi prema slobodi. Njihov optimizam i ljubav prema istraživanju ponekad mogu pomutiti njihovu prosudbu, čineći ih podložnima manipulaciji od strane onih koji obećavaju uzbuđenje i avanturu. Za Strijelce je ključno da ostanu prizemljeni i kritički razmišljaju prije nego što donesu impulzivne odluke, piše Astrotalk.

ASTRO 'RATNICI' Ovih 6 horoskopskih znakova su rođeni borci: Jeste li i vi jedan od ovih neustrašivih ratnika?

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 17.10.2023.

    Da,točno.ali ne zato što smo naivni ili lakovjerni nego mislimo da su svi iskreni kao i mi .

  • 17.10.2023.

    Sve znamo ☺️

  • Springflowers 17.10.2023.

    Za Vage, točno..izbjegavaju svadje, ali na svoju štetu...!!.Kad se konačno, usudimo suprotstaviti, ispadamo kao "ludjakinje"!!!.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare