To je to što me zanima!

Ovo nije slika prije i poslije - jedina je razlika 30-ak sekundi

Fitness blogerica Jess otkrila je kako nije sve što se vidi na slici baš onako kako se čini - objavom dvije fotografije koje su slikane u razmaku od 30 sekundi, a jedina je razlika držanje
Vidi originalni članak

Transformacijske fotografije koje navodno prikazuju značajne tjelesne promjene u obliku gubitka težine i utegnutosti mišića jedna su od posljednjih internet senzacija, a upravo je na to htjela skrenuti pažnju Amerikanka Jess, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, koja se čini kao još jedna transformacija u nizu:

Ispod nje objašnjava kako nije riječ o vremenskom razmaku između fotografija jer su obje nastale u istoj minuti, već samo o razlici u držanju i stavu tijela.

'Na fotografiji se ljudi mogu prikazati iz najboljeg kuta poigravajući se sa svojim adutima, no na kraju dana ono što odlučimo pokazati je odraz onog što jesmo. Moje tijelo nije savršeno, a fitness i zdravlje nisu rješenje  - to je živorni stil, napisala je ispod fotografije. 

Jess nije netko tko ne vjeruje u tjelesne promjene, jer je i ona sama prije nekoliko godina drastično smršavjela zahvaljujući promjeni prehrane i početku vježbanja. Ona samo želi ljudima poručiti kako to nije lagan posao, ali se svakako isplati, a na tome putu ne valja biti previše kritičan te vjerovati raznim fotografijama koje su često obične montaže. Samopouzdanje je nešto što se ne može utrenirati, ono se rađa iz ljubavi prema sebi, ističe Jess.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Pobeglica 13.02.2016.

    Dobraaaa

  • Kashmir 12.02.2016.

    Teta nakon 30 sec izgleda isto kao kad frajer uvuče trbušinu dok prolazi zgodna mačka. Mijaaau prrrrr ;)))

  • toby 12.02.2016.

    ak sam dobro skužil ova na desnoj slici je pustila jedan rafal

Komentiraj...
Vidi sve komentare