To je to što me zanima!

Ovo proljeće dominira roza boja koja unosi vedrinu u interijer

Viva magenta definitivno je boja koja neće nikog ostaviti ravnodušnim. Ako baš jako želite biti dojmljivi, onda ovu boju odaberite za svoju novu proljetnu i ljetnu frizuru
Vidi originalni članak

Prema Američkom institutu PANTONE, Viva magenta je boja koja će biti hit u sljedećoj sezoni u uređenju interijera. Magenta je boja vedrine, sreće, zadovoljstva i zahvalnosti. Promiče suosjećanje, ljubaznost i suradnju.

POGLEDAJTE VIDEO - recikliranje boje:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog toga odlično izgleda i u nekim drugim segmentima, kao što su boja kose, noktiju, odjevnih komada i modnih dodataka.

Ova boja svojom atraktivnom energijom rezervirana je za proljetne i ljetne dane. Ovo je definitivno boja koja neće nikog ostaviti ravnodušnim.

Ako u dnevni boravak dodate tabure ili fotelju u magenta nijansi, svi će vas gosti pitati za nju.

VRLO ZAVODLJIVO Korzet ulazi u sve modne sfere: Od crvenog tepiha do trapera

A ako se pojavite u magenta odijelu, svi će poželjeti iskopirati vaš outfit. Ako samo odaberete magenta torbicu za večernji izlazak, “podignut” ćete cijelu kombinaciju.

Ako baš jako želite biti dojmljivi, onda ovu boju odaberite za svoju novu proljetnu i ljetnu frizuru. Iako je uočljiva, magenta je izuzetno profinjena boja. Tu su još i manikure kao i pedikure u ovoj boji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.04.2023.

    Moja nesuđena boja

Komentiraj...
Vidi sve komentare